MENÜ

Son dakika! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi iki transfer hedefini açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi devre arası transfer döneminde 2 futbolcuyu transfer etme hedeflerinin olduğunu açıkladı.

Son dakika! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi iki transfer hedefini açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi devre arası transfer döneminde 2 futbolcuyu transfer etme hedeflerinin olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Ahmet Nur Çebi, canlı yayına flaş göndermeyle başladı. Çebi programa, ' Uzatmaları oynayabiliriz programda, bu ara çok moda +5, 10...' sözleri ile giriş yaptı.

Çebi'nin açıklamaları şöyle;

Sakatlıklarımızın %60, %70 kısmı darbeye bağlı

Beşiktaş sakatlıkların haricinde oldukça güçlü bir kadrosu olduğunu gösterdi. Ben ümitliyim. Şampiyonlar Ligi'nde çok güçlü rakiplerle oynuyoruz. Sakatlıklarımız olmasa Ajax maçından da iyi bir sonuçla dönebilirdik. Sakatlıklarımızın %60, %70 kısmı darbeye bağlı. Darbeye maruz sakatlıkların karşılığındaki kartları kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Onun dışındakilerin tek bir sebebi yok. Sakatlıkları sadece Vodafone Park'ın zeminine bağlamak doğru değil. Bunu da kabul etmiyorum.

Haberin Devamı

Çebi'den Ali Koç'a : Algı yarattığımız şekilde bir algı yaratmak da yeni çıktı herhalde

Ben, 'Sivasspor maçını çok dikkatli takip edeceğim' demedim. Bütün maçları seyretmek istiyoruz dedim, bu bir mesajdı. Tüm takımlar şikayet ediyor. Hakemlerimizin hatalı yönettiği maç sayısı tedirgin ediyor. Bir spor kulübünün başkanı bizim algı yarattığımızı söylüyor ama algı yaratmak istesek Sivasspor maçı öncesinde yaratırdık. Bir şey varsa hep birlikte görelim dedik. Algı yarattığımız şekilde bir algı yaratmak da yeni çıktı herhalde. Bunu kınıyorum. Ali Koç'la bugün bu konuya girmedik. Hepimizin bir camiayı temsil etme durumu var. Menfaatleri kenarda bırakıp konuşmamız gerektiğini biliyorum. Camiam adına bunun doğru olmadığını buradan da vurgulamak zorundayım. Cevap olarak kendisine söylemek zorundayım.

VAR her geçen gün daha da az fayda sağlamaya başladı

Çoğunluk rahatsız duyuyorsa, hakem konusunun masaya yatırılıp çözülmesi gerekiyor. Hakemlerimiz, maç anında hataları tespit edemeyebilir. Bu yüzden VAR çıktığında çok sevinmiştim. VAR'ın sorunları çözebileceği ortadayken, VAR her geçen gün daha da az fayda sağlamaya başladı. VAR'daki hakemlerin özerk olması gerekiyor. MHK Başkanı'nın yalnız kaldığını düşünüyorum. Bu zamana kadar bir çözüm olmaması bunu düşündürtüyor. VAR çıkınca ben çok sevinmiştim çünkü hakemler de insan. Birçoğu hatalı maç yönettikten sonra üzülüyor. Her geçen gün VAR, daha az fayda sağlamaya başladı.

Haberin Devamı

Hocayı örnek göstererek ders anlatamazsın

Sayın Uilenberg'in Sergen hocamızın adını telaffuz ederek örnek vermesi yanlış. Maç yorumunu yapabilirsin. Josef'in pozisyonu için sarı kart doğru karar dedi. Bu tamam. Ancak hocayı örnek göstererek ders anlatamazsın. Türk hakemlerine güveniyoruz ancak belirli şeylerin düzeltilmesi lazım. Bazı önemli maçlarda, bazı tecrübeli hakemler var. Orada biraz yumuşamamız ve yeni hakemlere kaymamız gerekiyor. Bir hakem ataması yapılıyor, niye Ali değil de Veli geliyor, kimse bilmiyor. Hakemlerin maç maç değerlendirilmemesi taraftarıyım. Maç maç herkes görüyor. Bizim bunlara girmemiz pek doğru olmaz.

Algının ta kendisi olur bu

Galatasaray'ın açıkladığı hakemlerin veri tablosu hakkında Ahmet Nur Çebi, 'Algı yaratılmaktan bahsediliyor. Algının ta kendisi olur bu. Bu, TFF'nin yapacağı şey. Bunun kulüp tarafından neden açıklandığını, arkasında ne yattığını bilmiyorum. Algı yaratmanın bir anlamı yok. VAR konuşmalarını açıklamıyorlar ama bence açıklanabilir. Gizli saklı bir şey değil ki. VAR'da konuşulanların açıklanmamasının sebebi ne olabilir? Açıklansa, kamuoyu rahatlayacak. Bunun sebebini açıklarlarsa, belki bizim göremediğimiz bir nedeni vardır, pardon diyebiliriz. 'dedi.

Haberin Devamı

Çebi açıklamalarına şöyle devam etti:

Ansızın Pjanic çıktı

Yabancı sınırını doğru bulmadıklarını kulüpler ifade etti. Rekabetin ortadan kalktığı yerde futbolcu bulamazsınız, yetiştiremezsiniz. Bu sınırlamanın rekabeti öldürdüğünü düşünüyorum. Galatasaray'la bu sezon transferde elbette kasıt olmayan, doğal olan tatlı bir rekabet yaşadık. Gedson'u hocamız da çok istiyordu. Görüşmeler devam ederken şarkıdaki 'Ansızın' sözleri gibi 'Ansızın Pjanic çıktı' ortaya. Pjanic'i aldık. Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier, bizim futbolcularımızdı. Galatasaray'a da 'Talip olmayın' diyemezsiniz. Bizi yoruyor bu işler. Başka oyuncularda da bu oldu. Ancak çok şükür aldık. Biz bir tek onların Gedson'uyla ilgilendik, onlar bizim ilgilendiğimiz birçok futbolcuyla ilgilendiler.

Haberin Devamı

Larin'in istekleri yüksek

Cyle Larin'in ücretiyle ilgili konuşuyoruz. Bana göre yüksek istedikleri. Bizim verdiğimiz ücreti kabul ettiği takdirde el ele kol kola devam edeceğiz. Olmazsa yolu açık olsun. Dorukhan örneğindeki gibi. Ocak ayına gelmeden,

Cenk Tosun'a benim sözüm var

Vida'nın yeni sözleşmesini gündemimize almayı düşünüyoruz. Oğuzhan'ın performansına bir bakalım. Yeni yeni kadroda yer buluyor, başarılı olursa çocuğumuzdur, devam etmek isteriz. "Cenk Tosun'a benim sözüm var. Çok da severim, katkı vereceğini de düşünüyorum. Ona sözümüz var, o isterse Beşiktaş'ta kapımız ona açık.

Kaan Ayhan bizi istiyor

Kaan Ayhan için Ocak ayı geldiğinde onun için düşeriz yollara. Kaan Ayhan ve Cenk Tosun haricinde ocak ayı için transfer düşünmüyorum. Oyuncu istiyor, biz oyuncuyu istiyoruz, geleceği parlak bir oyuncu. İstiyoruz. İnşallah olur

Kombine satışı yapmak istemiyoruz

Bilet fiyatları keşke ucuz olabilmesi. Ama gelire ihtiyacımız var. Bu fedakarlığı sadece ailemizden isteyebiliriz. Haklılar ama bizi anlamalılar. Kombine satışı yapmak istemiyoruz. Pandeminin getireceğini bilmiyoruz. Bu sene kombinesiz devam edeceğiz. Tribünlerin %100'ü açılsın istiyorum Yan yana olmasın deniyor ama her şey göz önünde. Açın, aşı şartını da koyun bu işi böyle çözelim. Bari Avrupa'da verin de adamlarla eşit şartlarda mücadele edelim.

Galatasaray - Fenerbahçe dostluk anlaşmasını destekleriz. Zaten Ali Koç'un Kasımpaşa maçından sonra bizi hedef alması, Rize - Galatasaray maçı sonrası konuşmaması dostluğun sinyalini veriyordu. Hayırlı olsun.

YORUM YAZ