MENÜ

Son dakika | Başakşehir'in hoca adayları: Tayfun Korkut ve Shota Arveladze

Okan Buruk ile yollarını ayıran Başakşehir'de son dakika gelişmesi. Yeni hoca arayışlarını sürdüren İstanbul ekibinde Tayfun Korkut ve Shota Arveladze isimleri yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Son dakika | Başakşehir'in hoca adayları: Tayfun Korkut ve Shota Arveladze

2019-2020 sezonunda Başakşehir'in başına geçen ve yaşadığı şampiyonlukla adını Türk futbol tarihine yazdıran Okan Buruk, İstanbul ekibinden ayrıldı. Taraftar, karşılıklı anlaşma ile yollarını ayırırken Başakşehir, hız kesmeden yeni hoca arayışlarına başladı.

Haberin Devamı

Yönetimin, ilk olarak Tayfun Korkut'a teklif götüreceği öğrenildi. İsmi zaman zaman Türk ekipleriyle de anılan Korkut'un cevabına göre rota Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Shota Arveladze'ye dönecek.

Son dakika | Başakşehirin hoca adayları: Tayfun Korkut ve Shota Arveladze

Stuttgart döneminde Tayfun Korkut, Bundesliga'da yakaladığı çıkışla büyük bir sükse yakalamıştı.

Bundesliga dışına çıkmayan Tayfun Korkut, Hannover 96, Kaiserslautern, Leverkusen ve Stuttgart'ta görev aldı. 46 yaşındaki hocanın Türkiye'de çalışmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Son dakika | Başakşehirin hoca adayları: Tayfun Korkut ve Shota Arveladze

Teknik Direktör Shota Arveladze, kariyerini sürdürdüğü Özbekistan'da Pakhtakor'u üst üste 2. kez şampiyonluğa taşıdı.

Ülkemizde Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'da görev yapan Shota, 1 sezonluk Maccabi Tel Aviv macerasının ardından Pakhtakor Tashkent'un başına geçti. Burada büyük bir ivme yakalayan ve 2.32 puan ortalaması yakalayan Shota, takımını üst üste 2 sezon şampiyon yaptı.

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ