MENÜ

Son dakika | Başakşehir Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci teklifini reddeti

Süper Lig'de kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in bizzat takımda görmeyi istediği İrfan Can Kahveci transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başakşehir Kulübü yıldız futbolcu için Galatasaray'ın yaptığı teklifi reddetti ve sadece bonservis bedeli ile transferin gerçekleşebileceğini Sarı Kırmızılı kulübe iletti.

Son dakika | Başakşehir Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci teklifini reddeti

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi! Galatasaray, Fatih Terim'in ısrarla takımda görmek istediği İrfan Can Kahveci için Başakşehir Kulübü ile geçtiğimiz gün bir araya gelmişti. Fatih Terim'in bizzat takımda görmeyi istediği İrfan Can Kahveci transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başakşehir Kulübü yıldız futbolcu için Galatasaray'ın yaptığı teklifi reddeti ve sadece bonservis bedeli ile transferin gerçekleşebileceğini Sarı Kırmızılı kulübe iletti.

Haberin Devamı

Göksel Gümüşdağ ve kurmayları Galatasaray'ın yapmış olduğu sonraki satıştan yüzde 50'lik pay teklifini reddetti. Ayrıca Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın görüşme sırasında çeşitli alternatifler sunmasına rağmen Başakşehir kulübü yıldız futbolcunun satışına sadece nakit olarak bonservis karşılığında onay verebileceklerini dile getirdiler.

Bu şartlarda İrfan Can Kahveci transferinin zora girdiği öğrenildi. Başakşehir kulübü teklifin revize edilmesi halinde yeni bir görüşmenin sağlanabileceğini Galatasaray kulübüne iletti.

FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ