MENÜ

Son dakika! Aykut Kocaman istifa ediyor

Son dakika haberi...Süper Lig'in 8. haftasında Karagümrük'e 3-1 yenilen Başakşehir'de Aykut Kocaman, Başakşehir yönetimine istifasını sunacağını açıkladı.

Son dakika! Aykut Kocaman istifa ediyor

Süper Lig'de 8 maçta 6 mağlubiyet alan Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman istifa edeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, '8 maç 6 mağlubiyet, 2 galibiyet. Kabul edilebilir değil. Bunun bir bedeli olacak. Yönetime istifamı sunacağım. Ne ben, ne kulüp bunu hak etmiyor. Bu tip durumlarda hep şunu söyledim. Sonuçlar ne olursa olsun gidişatı kontrol etmeye çalıştım. Gidişatta sorun yoksa, benim vereceğim kararlarda son ana kadar bunu hep tuttum. Ancak bugün ilk yarıdaki oyun ve bütün dalgalı davranış biçimi bir şeyleri değiştirme ihtimalinin imkansız demeyelim. Kendi adıma verilecek doğru karar bu' ifadelerini kullandı.

Kocaman basın toplantısında ise şunları söyledi;

Geçen haftaki Rize karşılaşmasından sonra takımda oyunda özellikle düzelme gözüküyordu ve umutlanmıştık. Buraya gelirken de özellikle zaaflara bakarak, kaybetmeden dönmek en önemli temeliydi. Ligin organize 5-6 takımı var. Bunların en başında geliyor Karagümrük saha yerleşimi ve duruşu olarak. Son derece haklı ve doğru galibiyet aldılar. Bizim adımıza söyleyecek bir şey yok. 8 maç 6 mağlubiyet, sezon başlangıcında kabul edebilir değil. Hem kendi hem kulüp adına kabul edilemez. Kendi adıma vereceğim kararlarda beklediğim şurasıydı. Bir şeyleri değiştirme şansı yoksa o güne kadar karar verdim. Bir şeyleri değiştirme konusunda ki gücümüzün azaldığını gösteriyor. Ne kendimi ne de kulübü sıkıntıya sokmanın anlamı yok. Gereken neyse, nasıl başarılarda bunun karşılığını alıyorsak başarısızlıklarda da bedeli olmalı. Bedelini ödeyeceğiz kendi adıma bunu yapacağım. İstifa kararımı yönetime ileteceğim.

YORUM YAZ