MENÜ

Son dakika | Arsenal pes etti! Fenerbahçe'den Mesut Özil için resmi açıklama geliyor...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri üst üste geliyor. Sarı lacivertliler başkan Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu'nun yürüttüğü transfer operasyonu sonucu dünyanın en iyi 10 numaraları arasında yer alan Mesut Özil'i transfer etti. Yıldız oyuncunun İstanbul'da yaşayacağı ev bile belli oldu. Mesut'un avukatları Arsenal ile sözleşme fesih işlemleri konusunda görüşmeler yürütüyordu. Son dakika bilgisine göre Arsenal pes etti ve Mesut Özil'e izin çıktı.

Son dakika | Arsenal pes etti! Fenerbahçe'den Mesut Özil için resmi açıklama geliyor...

Fenerbahçe, kariyerinde Schalke 04, Real Madrid ve Arsenal gibi takımlar bulunan birkaç sene öncesine kadar Almanya milli takımının 10 numarası olan Mesut Özil'i renklerine bağlamak için artık gün sayıyor. Başarılı oyuncunun Arsenal ile fesih işlemleri sona ermek üzere. Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferini resmen açıklayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe geri sayıma geçti!

Son dönemin en büyük transferine imzasını atmaya hazırlanan Fenerbahçe, Mesut Özil için artık geri sayıma geçti. 32 yaşındaki yıldız için tüm şartlarını zorlayan sarı-lacivertli yönetim, Mesut-Arsenal görüşmesinden çıkacak sonuca kilitlenmişken, İtalyan gazeteci Nicolo Schira Fenerbahçe taraftarını mutlu edecek bir haber verdi ve Topçular'ın, Mesut Özil'in takımdan ayrılmasına onay verdiğini belirtti. Schira, Fenerbahçe ile anlaşmanın tamamlanmasının artık çok yakın olduğunun da altını çizdi.

Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde son aşamaya gelirken, ağabey Özil'den sarı-lacivertli taraftarların heyecanını yükselten bir paylaşım geldi. Mutlu Özil, sosyal medya hesabından F.Bahçe logosunu emojisiyle paylaştı. Kanarya, Arsenal'in devreden çıkmasının ardından Mesut için resmi işlemlere başlayacak. (Sabah)

YORUM YAZ