MENÜ

Son dakika Arda Turan'ın geleceği belli oldu

Son dakika Galatasaray haberi... Aslan'da forma giyen ve sezon sonunda futbolu bırakması beklenen Arda Turan'ın kariyerini noktaladıktan sonra ne yapacağı belli oldu.

Son dakika Arda Turan'ın geleceği belli oldu

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arda Turan kariyeriyle ilgili kararını verdi. Arda, futbol hayatına nokta koyduktan sonra yeni bir serüvene imza atacak. CV'sinde Barcelona ve Atletico Madrid gibi dev kulüpler bulunan Arda Turan futboldan kopmayacak.

Haberin Devamı

Ekibini kuruyor

Jubile yaptıktan sonra teknik direktör olmaya karar veren 35 yaşındaki yıldız isim ekibini kurmak için çalışmalara başladı.

Kariyerine Simeone yön verdi

Profesyonel futbol kariyerinde G.Saray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir kulüpleri bulunan Arda Turan, Diego Simeone ve Fatih Terim gibi önemli hocalarla çalıştı.

Arda Turan'ın kariyerinde çalıştığı hocalar

Arda'nın şu ana kadar kulüp takımların da çalıştığı teknik adamların listesi şu şekilde:

Ersun Yanal, Eric Gerets, Karl-Heinz Feldkamp, Michael Skibbe, Cevat Güler,

Bülent Korkmaz, Hagi, Frank Rijkaard, Diego Simeone, Luis Enrique, Ernesto Valverde, Abdullah Avcı, Okan Buruk, Fatih Terim, Domenec Torrent.

En büyük başarıları A. Madrid'de yaşadı

Haberin Devamı

Kariyerindeki en büyük başarıları Simeone ile Atletico Madrid'de yaşayan Arda Turan; La Liga'da iki kez (A.Madrid ve Barcelona ile), UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Arda A.Madrid'le Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı.

Süper Lig'in 4 şampiyon hocasıyla çalıştı

Yıldız isim Türkiye kariyerinde ise Ersun Yanal, Okan Buruk, Fatih Terim ve Abdullah Avcı (Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamasına ramak kaldı) gibi 4 şampiyon hoca ile mesai geçirdi. (Ajansspor)

YORUM YAZ