MENÜ

Son dakika! Antalyaspor'da Nuri Şahin dönemi

Ersun Yanal ile yolları ayırdıktan sonra Antalyaspor'un teknik direktör olarak göreve kimi getireceği büyük merak konusu oldu. Akdeniz ekibinin şu an mevcut futbolcu kadrosunda bulunan Nuri Şahin'in bu göreve getirileceği öğrenildi.

Son dakika! Antalyaspor'da Nuri Şahin dönemi

Antalyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu... Ersun Yanal ile yollarını ayıran Akdeniz ekibi, sürpriz bir karara imza atarak mevcut oyuncu kadrosunda bulunan Nuri Şahin'i teknik direktörlük koltuğuna oturtmaya karar verdi.

Haberin Devamı

Kariyerinde Borussia Dortmund, Real Madrid ve Liverpool gibi devlerin formasını giyen ve şu anda Kırmızı-Beyazlılar için ter döken 33 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllığına anlaşıldı.

Akdeniz ekibinde Futbol Sorumlusu adı altında görev yapacak olan Nuri Şahin'in aktif futbol kariyerini sonlandırıp, sonlandırmayacağı ise henüz belli değil.

Nuri'nin, Antalyaspor'da oyuncu-antrenör olarak da çalışabileceği gelen haberler arasında.

Antalyaspor'dan resmi açıklama geldi

Antalyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada futbol sorumlusu olarak Nuri Şahin'in getirildiğini açıkladı. Antalyaspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Yönetim kurulumuz ile futbolcumuz Nuri Şahin arasında yapılan görüşme sonucunda Nuri Şahin'in Futbol Sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.

Haberin Devamı

Nuri Şahin, Antalyaspor ile ilk idmanına da çıktı.

Son dakika Antalyasporda Nuri Şahin dönemi

Son dakika Antalyasporda Nuri Şahin dönemi

Son dakika Antalyasporda Nuri Şahin dönemi

YORUM YAZ