MENÜ

SON DAKİKA | Anas Tahiri, Beşiktaş'ın teklifini açıkladı

Son dakika haberi... Hollanda Eredivise takımlarından RKC Waalwijk ile oldukça iyi bir sezon geçiren Anas Tahiri, Beşiktaş'tan teklif aldığını ve büyük bir takımdan gelen bu teklif için çok mutlu olduğunu belirtti. Tatildeyken Beşiktaş'tan bir telefon aldığını belirten Tahiri, bundan sonraki süreçle menajeri ve kulübünün ilgilendiğini aktardı.

SON DAKİKA | Anas Tahiri, Beşiktaş'ın teklifini açıkladı

Hollanda Eredivisie takımlarından Waalwijk'in Faslı yıldızı Anas Tahiri, Beşiktaş'ın gündeminde. Bu sezon Waalwijk formasıyla başarılı bir performans sergileyen Tahiri, Beşiktaş'ın teklifini resmen açıkladı.

Haberin Devamı

LIONS DE L'ATLAS'ın haberine göre FOX Sports'a konuşan 25 yaşındaki oyuncu, "Beşiktaş'tan somut bir ilgi var ama bunun için acele etmiyorum. Bu konudaki gelişmeleri menajerim ve kulübüme bırakmış durumdayım" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın teklifinden mutluluk duyduğunu aktaran Tahiri, "Bu beklenen bir şey değildi. Tatildeyken bir telefon aldım. Büyük bir takımın ilgisini çekmeniz her zaman mutluluk vericidir" dedi.

Waalwijk Teknik Direktörü Fred Grim ise yollarına Eredivisie'de devam etmek adına Tahiri'nin takımda kalmasını istiyor. Bu sezon 27 maça çıkan merkez orta saha; 6 gol, 1 asistlik katkısının yanı sıra performansıyla takımın öne çıkan isimlerinden olmuştu.

SON DAKİKA | Anas Tahiri, Beşiktaşın teklifini açıkladı

YORUM YAZ