MENÜ

Son dakika | Alman basını duyurdu! Joachim Löw adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe'nin yeni sezonda teknik direktörü olması beklenen Joachim Löw hakkında Alman basını müjdeyi verdi.

Son dakika | Alman basını duyurdu! Joachim Löw adım adım Fenerbahçe'ye

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de gelecek sezon sezon için yeni teknik direktör bulma çalışmaları sürüyordu. Bizzat başkan Ali Koç'un yürüttüğü çalışmalar sonunda Alman teknik direktör Joachim Löw ile büyük ölçüde anlaşmaya varılmıştı.

Haberin Devamı

Alman teknik direktör Joachim Löw ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler artık son aşamada. Alman LIGABlatt geçtiğimiz hafta iki tarafın bir araya geldiğini ve detaylar üzerinde görüştüğünü bildirmişti. Bu kez bir başka Alman haber sitesi onefootball.com Türkiye ve Almanya'dan gelen bilgilerin, imzaların yakın bir zamanda atılacağını gösterdiğini duyurdu.

Akşam'ın derlediği habere göre; "Yaklaşık iki hafta önce, LIGABlatt, Fenerbahçe ile Joachim Löw arasındaki müzakerelerin ilerlediğini bildirdi. Şimdi muhteşem anlaşma görünüşe göre tamamlanmak üzere" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Haberde taraflar tüm noktalarda fikir birliği içinde olduğuna vurgu yapılırak, "Kanaryalar Löw'ün sözleşmesini kamuoyuna açıklamaya hazırlanıyor. Resmi tanıtımın bir hafta içinde yapılması bile muhtemel. Löw'ün, yapıcı bir değişim içinde olan İsmail Kartal'ın yanı sıra Almanya'dan 2 yardımcı daha getirerek işi yürütmesi planlanıyor." denildi.

Transferde hareketli günler yaşanacak

Alman teknik adamın Fenerbahçe'deki hedefiyle ilgili olarak ise şöyle ifadeler kullanıldı:

Yeni bir futbol kültürü oluşturmak ve Fenerbahçe'yi eski gücüne geri döndürmek. Ancak Süper Lig'de yeniden şampiyonluğa oynamak ve uluslararası bir sansasyon yaratmak için mevcut kadro yeterli değil. Elbette güçlü bir takım ruhu da oluşturmak gerekiyor. Fenerbahçe'nin mali imkanları dahilinde önümüzdeki yaz piyasasında hareketli günlerin yaşanması şaşırtıcı olmayacak.

YORUM YAZ