MENÜ

Son dakika! Ali Koç'tan futbolculara sert eleştiri: O maçtaki ruhu kabul etmiyorum

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 41. haftasında Sivasspor'a 2-1 kaybettikleri ve şampiyonluk yarışında büyük fırsat teptikleri maçın önemine değindi. Şampiyonluğu Sivasspor maçında kaçırdıklarını vurgulayan Ali Koç, "Sivasspor maçındaki ruhu kabul etmiyorum, zannedersiniz ki rakip şampiyonluğa oynuyor. O maçtan sonra futbolcuları bir daha görmedim ama gözlerine bakmayı isterdim." diye konuştu.

Son dakika! Ali Koç'tan futbolculara sert eleştiri: O maçtaki ruhu kabul etmiyorum

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV’de yayımlanan programda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Ali Koç, Sivasspor maçındaki oyun nedeniyle futbolcuları eleştirdi.

Haberin Devamı

'Futbolcuları bir daha görmedim ama gözlerine bakmayı isterdim'

Sivasspor maçındaki ruhu kabul etmediğini belirten ve şampiyonluğu bu maçta kaybettiklerini ifade eden Ali Koç, şöyle konuştu:

'Futbolcular sahaya çıktığında ölecek, savaşacak'

''Biz bu sene tam aile olamadık. 3 senedir tam istediğimiz Samandıra havasını sağlayamadık. Arzuladığımız aile havasını sağlamamıza engel olduğunu düşündüğümüz insanlarla da yollarımızı ayıracağız. Milyonlar acı çekiyor. Futbolcular sahaya çıktığında ölecek, savaşacak. O bilinçte oyunculara sahip olmamız lazım. Böyle oyuncularımız var ama olmayanlar da var. Ben buna kafayı taktım. Yaptığımız işin milyonlarca insanı etkilediğimizin bilincinde olmayan futbolculara karşıyız.''

Haberin Devamı

'Gözlerine bakmayı isterdim'

''Gri pozisyonların bir tanesi hariç hepsinin bizim karşımızda çalındı. Buna rağmen sondan önceki haftaya kadar geldik, altın tepsideki fırsatı geri çevirdik. Sivasspor maçındaki ruhu kabul etmiyorum, zannedersiniz ki Sivasspor şampiyonluğa oynuyor. O maçtan sonra futbolcuları bir daha görmedim ama gözlerine bakmayı isterdim.''

Sivasspor maçı kaç kaç bitti?

Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u ağırladı. Zirve mücadelesi veren Sarı Lacivertliler sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve son haftaya girerken büyük yara aldı. Alınan bu sonuçla Fenerbahçe 79 puanda kaldı ve lider Beşiktaş'ın yenildiği, haftaya 3. sırada giren Galatasaray'ın yendiği haftayı 3. sırada kapattı.

Son dakika Ali Koçtan futbolculara sert eleştiri: O maçtaki ruhu kabul etmiyorum

'Emre Belözoğlu, Türkiye tarihinin en büyük hocası olacak'

'Emre Belözoğlu daha önce getirilseydi farklı olur muydu sorusunu siz de kendinize sordunuz mu?' sorusuna da yanıt veren Ali Koç, "Tabii ki sorduk. Tam tersi de olabilirdi. Emre Belözoğlu, kariyeri ve liderliğiyle, o futbolcuları daha yakın hale getirebildi. Emre Belözoğlu, Türkiye tarihinin en büyük hocası olacak. Yerli hocaya gideceksek, Emre Belözoğlu'ndan başkasına gitmeyiz. Bu riski almanın doğru olmadığını düşündük." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ