MENÜ

Son dakika | Ali Koç'tan Edin Visca ve İrfan Can Kahveci açıklaması

Fenerbahçe son dakika transfer haberi... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erzurumspor galibiyetinin ardından Sarı Lacivertli takım taraftarlarının heyecanla beklediği Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu. Mesut Özil'in hala bir rüya olduğunu vurgulayan Ali Koç, ''Fenerbahçe'den bir tek kişi açıklama yapmamıştır. Geçmişe nazaran daha yakın olduğumuz bir mevzu. Biten bir şey yok. Bitebilir de, bitmeyebilir de." dedi. Galatasaray'ın da gündeminde olan Edin Visca ve İrfan Can Kahveci ile ilgili sorulan soruya da cevap veren Koç, ''Bize Visca ve İrfan Can ile ilgili teknik ekipten bir talep gelmedi. Başakşehir satmayı düşünürse ilgilenebiliriz.'' dedi.

Son dakika | Ali Koç'tan Edin Visca ve İrfan Can Kahveci açıklaması

Süper Lig'in 18. haftasında Erzurumspor'a konuk olan Fenerbahçe, Mert Hakan, Pelkas ve Sinan Gümüş'ün golleriyle sahadan 3 puanla ayrıldı ve üst üste 4. galibiyetini alarak 35 puanla 2. sıraya yükseldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 90 dakikanın ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Taraftarın heyecanla beklediği Mesut Özil hakkında konuşan Koç, transferin henüz bitmediğini belirtti.

Haberin Devamı

Henüz kesinleşen bir şeyin olmadığının altını çizen Ali Koç, Galatasaray'ın da transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci ile Edin Visca ile ilgili sorulan soruya da cevap verdi.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

''Ben hala Mesut Özil'in rüya olduğunun söylüyorum. Bizim kulübümüzden bir kişi dahi açıklama yapmamıştır. Geçmişe nazaran daha yakın olduğumuz bir konu. Bitebilir de bitmeyebilir de. Daha kesin bir şey yok.''

''Bize Visca ve İrfan Can ile ilgili teknik ekipten bir talep gelmedi. Başakşehir satmayı düşünürse ilgilenebiliriz.''

YORUM YAZ