MENÜ

Son dakika | Alanyaspor'da Salih Uçan sakatlandı! Hastaneye götürüldü

Süper Lig'in 39'uncu haftasında Kasımpaşa'nın Aytemiz Alanyaspor'u konuk ettiği karşılaşmanın 1'inci dakikasında sakatlanan Alanyasporlu futbolcu Salih Uçan, oyuna devam edemedi. Salih'in elmacık kemiğinde kırık tespit edildiği belirtildi.

Son dakika | Alanyaspor'da Salih Uçan sakatlandı! Hastaneye götürüldü

Süper Lig'in 39'uncu haftasında Kasımpaşa'nın Aytemiz Alanyaspor'u konuk ettiği karşılaşmanın 1'inci dakikasında sakatlanan Alanyasporlu futbolcu Salih Uçan, oyuna devam edemedi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa'nın Alanyaspor'u konuk ettiği karşılaşmanın 1'inci dakikasında Hajradinovic ile girdiği mücadelede yüzüne darbe alan Salih Uçan, oyuna devam edemedi. Karşılaşmanın ilk dakikasında aldığı darbe sonucunda yer kalan Salih Uçan, elmacık kemiğinin kırılması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Son dakika | Alanyasporda Salih Uçan sakatlandı Hastaneye götürüldü

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan da Salih Uçan'ın sedyeyle oyundan çıkmasının ardından 4'üncü hakem Emre Kargın'a 'Elmacık kemiği kırılıyor, hiçbir şey yok!' ifadelerini kullandı.

Salih Uçan'ın son durumu

Tecrübeli futbolcunun son durumu ile ilgili yayıncı kuruluş beIN Sports'tan bilgilendirme geldi. İlk yapılan açıklamada, Salih Uçan'ın tomogrofisinin çekildiği ve herhangi bir kırık ya da iç kanamaya rastlanmadığı belirtilmişti fakat ödem nedeniyle tomografide belli olmasa da plastik cerrah incelemesi sonucunda elmacık kemiğinde kırık tespit edildiği belirtildi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ