MENÜ

SON DAKİKA! Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a sert sözler: Yüzüstü bırakıp, kaçtı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulunda açıklamalarda bulunuyor. Çebi, Fikret Orman'a açıklamaları hakkında sert cevap verdi.

SON DAKİKA! Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a sert sözler: Yüzüstü bırakıp, kaçtı!

Beşiktaş’ta gerçekleşen divan kurulu toplantısında Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu. En önemli konunun futbol olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Çebi, “Sergen hocamızın gelmesiyle özümüze döndük. Bundan sonra özümüzle beraber profesyonelliği tercih ederek yola devam edeceğiz. Amatörlere karşı sempatimi kimseyle tartışmam. Ama gelir ve gider bütçelerini dengeleyen bir yapıya ihtiyacımız lazım. Hentbol, basketbol ve voleybolda, altyapılardan oyuncularımız geliyor ve bunları değerlendiremiyoruz. Ben istiyorum ki, bu çocuklarımız ana sporcularımız olsunlar. Güreşçilerimizin, boks şubesindeki sporcuların nerelerde spor yaptığını görünce kötü hissetmiştim. Onları da stada taşıdık. İnşallah başarılı olacaklar. Futbol takımımızı tartışacak durumda değiliz. Toparlanma başladı. Dünkü maç bizi üzdü ancak daha da iyi oynayarak birbirine kenetlenen takım ümitlerimizi artırdı. TFF’ye, hakemlerle ilgili yazdıklarımız ve aldığımız cevaplar var. Biz kurullarla sürekli temas halindeyiz. Hakkımızı alana kadar gerekeni yapmaya devam ediyoruz. Bizlere bu konuda güvenmenizi istiyoruz. Artık eski ve yaşlı hakemler istemiyoruz dedik. Artık gençlerle bu işi yapalım. Yapacaksa hatayı gençler yapsın ve geleceğimizi kurtaralım dedik. Gerçekten fikirlerimizi dinliyorlar ama VAR konusunda açıklayın bu kayıtları şeffaf olun diyoruz, ‘yok açıklanamaz’ diyorlar. Bu VAR ile hakemler arasında işler niye gitmiyor diyoruz, ceza alan hakemleri buraya koymak zorunda kalıyoruz diyorlar. Yurt dışından hakem getirin. Bunların arasında ahbap çavuş ilişkisi var. Birinin babasına diğeri abi diyor, ahbap çavuş ilişkileri etkiliyor. Göztepe maçında IFAB’ın ne görüş bildirdiğinin açıklanmasını istedik ve takibini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“Şenol hocayı küstürüp başarısız olmasını sağladılar”

Ocak ayında Futbol AŞ’de ibra edilmeyen ve ardından bir TV programına çıkarak açıklamalar yapan eski başkan Fikret Orman’a cevap veren Ahmet Nur Çebi, “Fikret Orman, yaklaşık 2-3 hafta önce televizyon programında bazı konuşmalar yaptı. Ben kendisiyle ilgili bildiğim ve bilmediğim şeyleri konuşmak istemiyorum. KPMG denetlemeye başladı, onların vereceği rapora göre sonuna kadar gideceğiz. Futbol AŞ’de ibra edilmedi. Bununla ilgili kızgın olduğunu ve TV’ye çıkma ihtiyacı olduğunu anlamış oluyoruz. Bu konu seninle ve benim aramdaki bir konu değil. Bu konu seninle Beşiktaş arasındaki bir konu. Konu Beşiktaş olduğu zaman benim için akan sular durur. Bunu açıkladım ve ibra edilmemenin dünyanın sonu olmadığını söylememe rağmen televizyona çıktı. Şahsımla ilgili konulara cevap verme hakkımı kullanıyorum. Erzurumspor maçının ardından ‘Kamuoyu önünde hocayı yöneticiler tartışmayacak’ diyor. Benim hangi yöneticim Abdullah Avcı’yı tartıştı. Biz göreve geldikten sonra 6 maç üst üste kazandı. Sonrasında talihsizlik diyelim, olmadı. Demek ki öncesinde siz tartıştınız. Biz gereken desteği kendisine verdik ama olmadı. Ama Şenol hocanın şampiyonluğu kaybettiği sene, kendi yöneticilerinin hocayı küstürüp başarısız olmasına sebep olduğunu çok iyi biliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“Kendisi burayı yüzüstü bırakarak gitti”

Fikret Orman’ın kendisiyle ilgili Futbol AŞ üzerinden yaptığı eleştirileri de yanıtlayan Çebi, “Futbol AŞ’ye girmemişim, göğsümü koyacakmışım. Ben kellemi koydum. Benim göğsümün içinde vicdan var. Zamanında Futbol AŞ için o kadar istekli yöneticiler vardı ki, burada başka AŞ’ler vardı ve hepsinde yönetim kurulu üyesiydim. SSK’dan kaçtı diyor ya, bugün vergi borçlarının yüzde 67’si benim yönetim kurulu üyesi olduğum şirketlere, yüzde 33’ü Futbol AŞ’ye ait. Söz konusu kaçmaksa, seçecek olsam orayı seçerdim. Bugün de aynısı söz konusu. Futbol AŞ’de yine yokum. Çünkü orada benimle çatışabilecek bir ekip kurdum. Ben oranın büyük ortağıyım. Ben hiçbir yerden onun kaçtığı gibi kaçmadım. Maalesef kendisi burayı yüzüstü bırakarak gitmiştir. Sebep olarak taraftarı gösteriyorsunuz. Taraftar orada, niye gereğini yapmadınız ve sessiz kaldınız. Genel kurullarda genç çocukları arka taraflarda dövdürdünüz. Orada konuşan tertemiz çocuğu alıp dövüyorsunuz, gereğini yapıyorsunuz da, burada size hakaret edene karşı niye gereğini yapmıyorsunuz. Çünkü bunu gidiş amacı olarak kullanacaksınız, yemezler” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Bu kulübün ekmeğini yediniz, özel jetine bindiniz. Hiç mi bırakacak 100 bin liranız yoktu”

Yönetimden ayrıldığı dönemde kulüpten alacağını tahsil etmesiyle ilgili Fikret Orman’ın yaptığı eleştirilere de yanıt veren Çebi, “Ben Futbol AŞ’den 2 milyon Dolar’ı Beşiktaş Kulübü’ne geçirmişim ve oradan da almışım gitmişim. Paramı aldım ya, çalmadım ki. Sen de giderken 1 senede paranı aldın, ben 6 senede aldım. Tamer Kıran diye değerli bir arkadaşımız 6-7 sene parasını almadı. Sen başkansın, adam yönetim kurulu üyesi. Ben 2 milyon Dolar almadım. 1 milyon Dolarını burada Kartal Yuvası, loca ve bindiğim uçakların ödemelerine verdim. Diğerini de vadeli çeklerimi aldım. Beşiktaş’ta para konusu her zaman gündeme getiriliyor. Biz buraya geldiğimizde kapıda bir tane profesyonel yoktu. Burası Beşiktaş. Kapıda bekleyecek, 5 sene 10 sene maaş almış. Ondan sonra gidecek. Neden burayı bize devretmeden gidiyorsunuz, ne şaibeniz var, neden kaçıyorsunuz? Herkes susuyor. Kapıda beyefendinin sekreterini görüyoruz, 'Efendim biz ayrılmak istiyoruz, çok mutsuzuz' diyorlar. O zaman güle güle. Neymiş, ben onun tazminatını ödememişim. Sen ödeseydin. Benim 2 milyon Dolar aldığımı söylüyorsun, giderken hangi yönetici alacaklarını almış. Bu kurumun özel jetine bindiniz, ekmeğini yediniz, çayını içtiniz, hiç mi bırakacak 100 bin liranız yoktu. Giderayak arkadaşına loca satacaksın, 10 gün önce verdiğin 1 milyon TL’yi alıp gideceksin, sonra da Ahmet Nur Çebi hırsızmış gibi televizyonda çıkıp konuşacaksın. Yeter artık işine bak. Çok üzgünüm arkadaşlar, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Geleneklerde ibra etmemek yokmuş, geçmiş yönetimleri konuşmak yokmuş. Yahu Fikret Orman, sen göreve geldiğin gün, 110. yıl törenlerinde, aklına her gelen yerde Yıldırım Demirören’den hesap soracağını söyledin. Bu durum adetlere uygunsa, benimki niye değil. Ümraniye’de masamı toplamışım. Yaramı deşti, evet masamı topladım. Benim gitmem için bana mobbing yaptılar. Yanındaki yönetici arkadaşlarıyla futbolcuların aşçıların duyacağı şekilde bana küfür ettiler. Ben namuslu bir adamım, orada mı oturmalıydım” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

“Sen transfer komitesi başkanını Futbol AŞ’ye yönetici yapmadın”

Haberin Devamı

Kulübün mali durumlarıyla ilgili açıklamalar yaparak sözlerini sürdüren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Kulübün mali durumları açıklandı. Bu borç artarak devam edecek korkarım ki. Çünkü 3 milyar borcu olan bir kulübün, 450-500 milyon yıllık faizi var, zaten gelirleri o kadar. Ama biz bunu çözeceğiz. Bu kulüp namusuyla onuruyla yaşayacak, kapıda haciz memurları olmadan yaşayacak. Ama bunu hep beraber yapacağız. Beni terk ederseniz ben bir şey yapamam. Ama Beşiktaş camiası büyük bir camia. Keşke bu divan kurulu toplantıları ayda 1 olsa da, ben buradan enerji alarak çıksam. Neymiş, ben Futbol AŞ’de yönetim kurulu üyesi olmamışım ve kaçmışım. Yahu senin transfer cambazı dediğin, transfer komitesi başkanını sen kendin Futbol AŞ’de yönetici yapmamışsın. Orada burada 3 yıldır transferleri yapan transfer komitesi başkanın vardı. Benden ne istiyorsun, bak işine. Ben sana bir şey söylemedim ki, bu ne acele. Hepinizden çok özür diliyorum. Bir daha bu konuyu mali genel kurul gelene kadar açmayacağım ve onun da adını anmayacağım. Bana da bu konuşmada katlandığınız için teşekkür ediyorum” diyerek devam etti.

“Başını öne eğ, hep beraber sarılalım, seni de kucaklayalım”

Fikret Orman’ın Ahmet Nur Çebi’nin kulübe para vermesi gerektiğiyle ilgili sözlerini yanıtlayan Çebi, “Ben gelmişim para verecekmişim, Ali Koç vermiş. Ali Koç rakip takımın başkanı, senin ne işin var onunla, senin konun benimle. Ben Ali Koç değilim, sen beni ezmeye mi çalışıyorsun. Ali Koç para verirken burada sen başkandın, niye vermedin? Sen parayı harcayacaksın, vatandaş gelip senin borçlarını ödeyecek. Bir sus artık. Bir başını öne eğ, ‘Ettik bir halt’ de, hep beraber sarılalım, seni de kucaklayalım. Bana ‘Abi hayırlı olsun, emrindeyim’ diye mesaj gönderdi, ben de cevap vermedim. 1-2 gün evvel benim aleyhimde ‘Bu adama oy vermeyin’ diyorsun, senin samimiyetine nasıl inanacağım ben. Bir başkan gelir ve oyunu atıp gider. Bir insanın vatanı, bayrağı, anası, babası, bacısı, Beşiktaş’ı ve abi dediği kişi onun namusudur. Ona Ümraniye’de yöneticisinin küfür etmesine müsaade etmez. Bu isimler yanında olan malum kişiler. Çok var ama devam etmeyeceğim” dedi.

“Temlikler kendisini 12 yılda ancak kapatıyor”

Fikret Orman’a cevap vermeyi sürdüren Ahmet Nur Çebi, “En çok içerlediğim de şu, ‘Güçlü başkan sloganıyla geldin, güçlüysen para var.’ Güçlü olmak demek para mıdır? Ben paradan utandığım kadar hiçbir şeyden utanmıyorum. Seçim dönemi davul çalınmış. Ne kadar koymuş bu durum arkadaşa. Programın yarısında ‘Güçlü başkan davul çaldı’ dedi. Çaldım. Ne yaptım, ayıp mı etkim. Artık bu kişinin ismini denetleme bitene kadar kullanmak istemiyorum. Bu kişinin ismini açıklamam, denetlemeyi yapan firmayı etki altına alabilir. Ajdin Hasic konusunda arkadaşım da bahsetti. Kendisi pırlanta gibi bir çocukmuş. 2 milyon denilen yerde 1 milyon Euro’ya inmesi çok önemliydi. İnşallah kendisi çok iyi bir performans gösterecek ve ileride Beşiktaş’a büyük paralar kazandırarak önemli transferler yapacak” dedi. Orman’ın borç içinde geldiklerini söylemesiyle ilgili de konuşan Çebi, “‘Biz de borç içinde geldik’ diyor. Yahu yapmayın. Ben o dönemde de ağladım, zırlandım, bu nasıl hesap dedim. Beterin beteri varmış. O günkü yönetim kurulunun bize bıraktığı 85 milyon Dolar kredi, 10 yıl vadeliydi. 2 tane de temlik vardı, kira ve yayın gelirlerimiz. Bugünü paylaşalım Her şey temlikli. Biletiniz, ön göğsünüz, tozluğunuz. Doğmuş, doğacak olan her şey temlikli. Banka diyor ki, bundan sonra herhangi bir gelir tedarik edersen, bana getireceksin. 5 yıl temlik görünüyor ama 12 yılda ancak kapatıyor kendini. Kartal Yuvaları felaket içinde yüzüyor. Elektrik parasını ödemek için bile para yok. Yapma bu sözleşmeyi, niye yaptın. Hiç olmazsa bazı yerlerden gelenlerle kulübü çeviriyorduk. Ama kendi dönemine ait 300 milyon TL’yi ödeyip gidebilmek adına buna imza attı. Ama hiç hoş olmadı. Peki sonra ne olacak” açıklamasında bulundu.

“Söz veriyorum başarılı olacağız. Yeter ki yanımızda olun”

Kulübü zor şartlar altında çevirdiklerinin altını çizen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Benim burada yazan alacaklı bir param var. Bu paranın birçok kısmı arkadaşlarıma ait. Bakmayın orada 700 lira yazdığına, onlardan da aldım, beraber sırtlandık. Bu şartlar altında bizim çıkabileceğimiz tek bir yol kaldı, bağış kampanyası. Beşiktaş’ı Beşiktaşlıdan başka kimse kurtaramaz ve yardımcı olamaz. Zaten başkasına da ihtiyacımız yok ki. Hazırlıklar bitmek üzere, en kısa sürede önünüze geleceğiz. Özellikle divandaki abilerimizden destek bekliyoruz. 1 lira da bir, 10 bin lira da bir. Bazen 10 bin Lira verenin yanında 1 lira verenin parasının daha kıymetli olduğunu ben derinden hissediyorum. Biz bu sorunları beraber çözeceğiz. Futbol takımımızı da yüreği olan pırlanta gibi çocuklardan oluşturacağız ve birkaç sene içinde muhteşem bir Beşiktaş oluşturacağız. Bunu beraber yapacağız. Siz olmadan asla yapamam. Ümitlerini kırmayın, bizler buradayız, yeter ki sizler de burada olun. İlkleri başaran Beşiktaş, bir ilki daha başararak yoluna devam edecektir. Artık kara delikler yok. Kapatarak geliyoruz. İnsanlar ‘Biliyordun da geldin’ diyor. Burası iyi olsaydı zaten gelmeyecektim ki, bana ihtiyaç yoktu. Ben buranın durumunu zaten biliyordum. Ben sizinle beraber yol yürümeye karar verdiğim için konuşmak zorundayım. Bu kara tabloyu her mali tabloda açıklayacağım. Çünkü düzeleceğiz ve başımız dimdik olacak. Bizden sonra gelecek olanlar bilecek ki, Yanlış yapılırsa Tarihte kötü şeyler yaşandı. Tarih kitaplarındaki tarih, toplumlara bir şeylerin unutulmaması için okutulur. Ben hatırlatmaya devam edeceğim, buna kimse kızmasın, alınmasın. Biz burada başarılı olmayacağız demiyorum. Size söz veriyorum başarılı olacağız, yanımda olun yeter” diyerek sözlerini tamamladı. Çebi, Divan Kurulu Üyeleri’nin alkışları eşliğinde kürsüden indi.

***

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşmacılara cevap verdi. Kulübün denetimden geçtiğini söyleyen ve kendilerinin kanunen gerekeni yapacaklarını söyleyen Çebi, “Kanunen aklanabilirsiniz ama önemli olan vicdanlarda aklanmaktır” dedi. Çebi, denetimin ardından sonuna kadar gidip gereğini yapacaklarını ifade etti. Çebi, MHK Başkanı Zekeriya Alp için de, “Beni dinleyen, anlayan ve Beşiktaş adına üzüntü çeken bir abimdir” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulu toplantısında konuşmacılara cevap verdi. Öncelikle kulübün geçtiği denetimden bahseden Çebi, “Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum. Camianın birçoğunun beklediği denetim var. Ben de seçim öncesinde söyledim, geçmiş 7 yıl değil, 10 yıl denetlensin dedim. Bu dönemin içinde ben de varım. Neyse her şey ortaya çıksın, biz de gelip hesabını veririz. Hesabımız olduğunu düşünmüyorum ama belki bilmeden hatalarımız olmuş olabilir, onların da bedelini ödemeyi biliriz” dedi. Amatör şubelerle ilgili de konuşan Çebi, “Amatör şubeleri kapatmanın peşinde değiliz. Burada milyonlarca liralık oyuncu oynatmak yerine, altyapıdan gelen çocuklarımız var, onların önünü açarak, onlardan faydalanmayı tercih ediyorum. Amatör branşlarda hocalarımızın eğittiği, hentbolcu, basketbolcu, voleybolcu sporcularımız var. Onların oynayarak katkı vereceğini düşünüyorum. Ayrıca amatör ruhla mücadele edince daha başarılı olacaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Mahkeme için geç kalınmadı”

Kulübün her konuda denetleneceğinin altını çizen Çebi, “Süreç başladı. Sonuna kadar gidilecek. Mahkemeye gitmek için geç kalındığına dair bir durum yok, süremiz var. Futbol AŞ ile ilgili bir karar aldık. Yine Futbol AŞ’de neden başkan yok deniliyor. Burada çok değerli yönetim kurulu arkadaşımız var. Dışarıdan dahil ettiğimiz arkadaşları sizlere tanıtmam gerekiyordu. Siz de gördüğünüz zaman ‘İyi ki alınmış’ diyeceksiniz. En kısa zamanda onları tanıştıracağız sizlere. Resmi sitemizde de bunu yayınlayacağız. Bir sonraki divan kurulunda kıymetli abilerimizle tanıştırmak istiyorum kendilerini. Ben zaten varım. Ben şu anda kulübümüze ait şirketin yüzde 67’sinin vergi yükünün olduğu yerde başkan ve yönetim kurulu üyesiyim. Futbol AŞ, her 6 ayda temiz kağıdı alınması gerektiği için SSK ve vergi konusunda en temiz şirketimiz. Ben neden oradan kaçayım. Diğer çalışma arkadaşlarımızı da değersizleştirir bu söylemler. Her birisi benim gibi bir başkandır, hepsiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.

“Stat 160 milyon Dolar’a mal olmuş, biz 100 bin Dolar’ı konuşuyoruz”

Statla ilgili 600 bin TL’lik çatı konusuna da cevap veren Çebi, “600 bin TL çatı danışmanlığı konusu var. Bunu bilmiyorum ve benimle ne alakası var bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa daha açık konuşabilir. Statla ilgili ilk 3 ihaleyi yaptıktan sonra, o zamanki başkanın ‘İhale komisyonunu feshedelim, satın alma komisyonunda hızlı çalışalım’ talebiyle ben bu konunun dışına çıkmış oluyorum. Stat 160 milyon Dolar’a bitmiş, biz 100 bin Dolar’ı konuşuyoruz. Çatı 17 milyon Euro’luk bir çatı, biz 100 bin Dolar’ı konuşuyoruz. El insaf. Başka bir art niyetli konu varsa bilelim. Bunların hiçbirisinde imzam yok. Ama art niyet olduğunu düşünüyorum. Hatırlayamadığım bir şey varsa da cevabını veririm, ekşi yemedim midem ağrımıyor. Çıkıp televizyonlarda abidik gubidik düzenlenmiş programlarda konuşmak yerine 3 hafta uykusuz şekilde bugünü bekledim, ailemle paylaşıp sokaklarda bunları konuşmak istemedim. Denetleme kafanızdaki her şeyi çözecek. Bunların hukuki altyapısındaki evraklara TCK ne der bilemem. Oralarda aklanabilirsiniz ama kamu vicdanında aklanamazsınız. Zaten en büyük ceza vicdanlarda verilir. Bir başkasının ceza çekmesi arzusuyla bunları söylemiyoruz. Geçmişin konuşulmasından korkmayalım. Zincirlikuyu’nun önünden geçerken bazen hayatın ne kadar anlamsız olduğunu anlayabiliyorsunuz” diyerek devam etti.

“İstifa kendilerinin değerlendireceği bir durum”

Denetim Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel’in istifaya davet edilmesiyle ilgili de konuşan Çebi, “Denetim Kurulu istifasıyla ilgili her genel kurul üyesinin talebi olabilir. Ancak unutulmasın ki kendileri genel kurulda seçilerek geldi. Zamanı geldiğinde değerlendirme yapılabilir. İstifa kendilerinin değerlendirebileceği bir durum. Yaptıklarından rahatsızlarsa zaten istifa etmeleri gerekir, değillerse zaten genel kurul gereğini yapar. Onları artık yıpratmanın pek faydası yok. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Hiç olmazsa bu amaca hizmet edelim, demokrat bir yapı oluşturalım. Divan başkanımızla da oturup konuşabilir ve kendilerini bu çıkış sürecinde toplantılara davet edebiliriz. Ben buraya 3 ayda 1 değil, haftada 1 gelmeye de hazırım” dedi.

“Çekleri veren de alan da başkandır”

Seçimden sonra bazı isimlerin kulübün çeklerini alarak gitmesiyle ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Çekleri kasadan kim aldı diye bir soru var. Çekleri kasadan alanlar da belli verenler de belli. Bunu iki kez 3 kez konuşmaya gerek yok. Başkanın imzası olmadan Beşiktaş’ta hiçbir şey olmadı. Veren de başkandır, alan da başkandır. Zaten televizyonda kendisi açıkladı; ‘Bana hizmet ettiler ve hakları korunsun istedim, o kadar hakları bende vardır’ dedi. Bir denetlemeyle yola çıktık. Bu süreçte denetlemeyi etkileyici şekilde konuşma hakkım yok. Bu olayları çok fazla konuşmanın anlamı yok. Biz sadece sonuna kadar gidip gereğini yapacağımızın garantisini veririz. Biz eğer dava etmezsek, genel kurul üyelerinin de bu hakkı var. Bu da unutulmasın. Bir de Fulya’da bir otopark konusu var, benim icra kulunda olduğum bir dönem yapıldığı söyleniyor. Evet ben vardım icra kurulunda ve alınan karar ‘Bu paraya verelim ama bunu 6 aylık, maksimum 1 yıllık yapın’ şeklindeydi. Ama bu kontrat 15 yıllık yapıldı. Fikret Orman televizyonda, ‘Hem anlaşmaya itiraz ediyorsunuz hem de adamdan kirayı alıyorsunuz’ dedi. Ne yapacaktık? 15 yıllık kontrat imzalanmış, al o da senin olsun mu diyecektim adama” açıklamasını yaptı.

“Zekeriya abi, Beşiktaş için üzüntü çeken bir isimdir”

Son olarak MHK Başkanı Zekeriya Alp’le ilgili konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Zekeriya Bey konusu gündeme geldi, hepimiz kızgınız. Ben kendisiyle sürekli temas halindeyim. Beni dinleyen, anlayan ve yönlendiren, Beşiktaş adına da üzüntü çektiğini hissettiğim bir abimdir. Lütfen bu değerlerimizi korumaya çalışalım. Ben kendisiyle zaten bu şekilde konuşmaya devam ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Bozhan Memiş - Güven Mert Ercan / İSTANBUL (İHA)

Fotoğraf: Saycan Sayım (FANATİK)

YORUM YAZ