MENÜ

Son dakika! Ahmet Nur Çebi Beşiktaş başkanlığına aday oldu

Beşiktaş'ta eski yöneticilerden Ahmet Nur Çebi, başkanlığa aday oldu. Çebi kısa bir açıklama da yaparak seçimin Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diledi.

Son dakika! Ahmet Nur Çebi Beşiktaş başkanlığına aday oldu

Beşiktaş'ın eski yöneticilerden ve Fikret Orman'ın bir dönem yönetiminde olan Ahmet Nur Çebi, başkanlığa aday oldu ve seçime girme kararı aldı.

Haberin Devamı

Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay'ın adaylığını açıklamasının ardından Çebi, Beşiktaş başkanlığına aday olan üçüncü kişi oldu.

Ahmet Nur Çebi, dün sürpriz bir şekilde aday olmama kararı almıştı. Çebi’nin, yakın dostlarına, “Şu anda yarışma değil, kulübe destek verme zamanı” dediği ifade edilmişti.

Çebi'nin yönetiminde; Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar gibi Fikret Orman'ın ilk döneminde yer alan yöneticiler de yer alıyor.

Ahmet Nur Çebi divan Kurulu başkanlığına gelerek listesini sundu. Çebi'nin açıklamaları şöyle;

Olağanüstü bir genel kurul kararı alındı. Kısa bir zaman içerisinde hazırlanmaya gayret ettik. Arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı tamamladık ve başvurumuzu yaptık. Camiamız için, Türk sporu için hayırlı olsun. Epey adaylı bir seçim olacak gibi duruyor. Adayların birbiriyle ilgili nezaketini korumalarını rica ediyorum. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Beşiktaş'ın zor günlerinde aday olarak ortaya çıkan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.

Haberin Devamı

"Şimdi olmazsa ne zaman?"

Çebi'nin yakın çevresi dün gece, "Şimdi olmazsa ne zaman aday olacaksınız? Bu tarihi bir görev. Elimizi taşın altına sokalım" diyerek Çebi'yi başkanlık için ikna ettiği öğrenildi.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin adaylık belgesi:

Son dakika Ahmet Nur Çebi Beşiktaş başkanlığına aday oldu

Son dakika Ahmet Nur Çebi Beşiktaş başkanlığına aday oldu

YORUM YAZ