MENÜ

Son Dakika | Adana Demirspor'da David Luiz sesleri!

Adana Demirspor transfer haberi... İtalyan golcü Balotelli ile 3 yıllık sözleşme yapan Mavi-Lacivertliler şimdi de savunmaya bir dünya yıldızı kazandırmak için kolları sıvadı. Arsenal ile yollarını ayıran Brezilyalı stoper David Luiz ile temas kuran Güney ekibi, yıldız oyuncuya 2 yıllık teklifte bulundu. Görüşmelerde ilerleme kaydedildiği, imzaların atılmasının yüksek ihtimal olduğu belirtiliyor.

Son Dakika | Adana Demirspor'da David Luiz sesleri!

Süper Lig'e 26 yıl aradan sonra dönen Adana Demirspor iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Teknik direktör Samet Aybaba ile yola devam edecek Mavi Lacivertliler transfer listesine aldığı dünya yıldızları için bir bir harekete geçiyor. İtalyan golcü Mario Balotelli'ye çarşamba günü 3 yıllık imza attıran, Galatasaray'dan ayrılan Younes Belhanda'yı renklerine bağlayan Güney ekibinin yeni rotasının David Luiz olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bonservis bedeli yok

Hücum hattına yaptığı flaş transferlerin ardından savunmaya da bir dünya yıldızı kazandırmak için çalışmalara başlayan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Balotelli'den sonra David Luiz transferini de bitirmek için girişimlerini sürdürdüğü kaydedildi. Güney ekibinin İngiliz ekibi Arsenal ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Brezilyalı stopere 2 yıllık sözleşme önerdiği kaydedildi. Görüşmelerin sürdüğü, David Luiz'in de Mavi-Lacivertli formayı giyme ihtimalinin yüksek olduğu iddia ediliyor.

YORUM YAZ