MENÜ

Son dakika! Aaron Boupendza'dan Fenerbahçe açıklaması

Geçen sezon Süper Lig'de gol kralı olarak transferin gözdesi haline gelen Aaron Boupendza, Hatayspor seçimi ve Fenerbahçe hakkında açıklamada bulundu.

Son dakika! Aaron Boupendza'dan Fenerbahçe açıklaması

Süper Lig'de gol kralı olarak Fenerbahçe dahil birçok takımın transfer listesine giren Gabonlu golcü Boupendza, Hatayspor'da mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Sosyal medyada çok zaman geçirdiğini ve sarı lacivertli taraftarların kendisine mesaj gönderdiğini söyleyen Aaron Boupendza, "Maçlara seyirci alınmadığı dönemde bile çıkışta taraftarlar bizi tebrik etmek için orada oluyordu. Türkiye'de normal atmosferde oynamak için sabırsızım. Umarım bir an önce tüm taraftarlar geri döner. Instagram'da çok zaman geçiyorum, Fenerbahçe taraftarlarının transfer ilgisi var, buna alıştım." diye konuştu.

Haberin Devamı

Hatayspor'da mutlu olduğunu belirten Boupendza, "Hatay'da mutluyum. Türkiye'de mutfağı en güzel şehirlerden biri, hava güzel, insanları cana yakın, tam bir aile şehri. Suriye uzak değil ama güvende hissediyorsun. Hristiyan ve Müslümanlar birlikte rahat yaşıyor. Evimde hissediyorum. Ben meydan okumayı seven bir oyuncuyum, Hatayspor'un da projesi beni cezbetti. Traore, Diouf, Munir gibi birçok iyi oyuncuyu transfer etmek istiyorlardı. Lemina, Poko, Appindangoye'ye de Türkiye ile ilgili sorular sordum. Onlar da kabul etmemi, Süper Lig'in çok iyi bir lig olduğunu, kendimi gösterebileceğimi söylediler." dedi.

Hürriyet

YORUM YAZ