MENÜ

Son Aslan diyor ki...

Yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Ali Turan, “Kararımdan dolayı asla pişman olmadım. Dik durdum, kazandım” açıklamasını yaptı.

Son Aslan diyor ki...

Ara transfer döneminde Galatasaray ile Kayserispor’u birbirine düşüren Ali Turan, Sarı-Kırmızılı formayı giyebilmek için gün sayıyor... Anadolu kulübüyle olan bağlarını tamamen koparan tecrübeli savunma oyuncusu, Radyospor’a yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

‘En kısa zamanda...’
“Kadro dışı bırakılmama rağmen bu karara karşı dik bir duruş sergiledim. Buna ihtiyacım vardı. Ben 6 yıl Kayserispor’da oynadım. Hiçbir zaman ‘Sözleşmemi uzatmam’ demedim. Hiçbir zaman anormal taleplerde bulunmadım. Yeri geldi boş mukaveleye imza attım. Başkanımız ‘3 yıl imza at’ dedi, ‘Hayır’ demedim. Ama karşılığını alamadım maalesef. Kayserispor’da kadro dışı bırakılacak en son kişi bendim. Başkanımız Adnan Polat, benimle ilgili gereken açıklamayı yapmış. En kısa zamanda, yeni döneme başlayacağız. Doğuştan hangi takımlı olduğumu da herkes en kısa sürede görecek. Milli takım benim için çok önemli. Önce yeni takımımda başarılı olmak, sonra uzun yıllar A Milli Takım forması giymek istiyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ