MENÜ

Son 24 saatte yaşananlar!

Corona virüs engeli sebebiyle spor müsabakalarına ara verilirken kulüplerin ve oyuncuların gündeminde neler oluyor? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda özel olarak gerçekleştirilen organizasyonlar neler? İşte son 24 saatte yaşananlar!

Tüm dünyada etkisini gösteren yeni tip corona virüs, ülkemizde de etkisini göstermeye devam ediyor. Virüs salgını sebebiyle dünyada ve ülkemizde pek çok lige ara verilirken bizler de sizler için spor dünyasında ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özelinde son 24 saatte yaşanan gelişmeleri derledik. İşte günün öne çıkanları:

Haberin Devamı

CENGİZ ÜNDER'DEN ALKIŞLANACAK HAREKET!

İtalya 1. Futbol Ligi takımlarından Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder'den 23 Nisan paylaşımı geldi. Ünder, yaptığı paylaşımda 100 tane okula 11'er tane futbol topu hediye edeceğini duyurdu

THY'DEN ÖZEL UÇUŞ!

Türk Hava Yolları (THY), büyük beğeni toplayan bir işe imza attı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel uçuşunu yapan ve Ankara Hava Sahası üzerinde tur atan uçak, gökyüzüne ay yıldız çizdi.

KATAR, SÜPER LİG'E TALİP OLDU!

Süper Lig’in akıbeti merak konusu... Liglerin ne zaman başlayacağı ve nasıl oynanacağı konusunda çeşitli görüşler ortaya atıldı. İzole ortam oluşturularak karşılaşmaların Antalya’da tamamlanması gündeme gelirken, Katar'da devreye girdi. Katar Hükümeti, kalan 8 haftanın ülkelerinde oynanması teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

GENÇ OYUNCUYA OYUNCUYA CORONA VİRÜS ENGELİ!

Ülkesi Kamerun’dan Galatasaray alt yapısında denenmek üzere davet edilen ve ilk olarak Antalya’ya gelen 19 yaşındaki genç futbolcu Uriel Sob, yeni tip corona virüs (Covid-19) engeline takılınca tüm planları altüst oldu. Kısıtlamalar nedeniyle ne İstanbul’a, ne ülkesine gidebilen genç futbolcu antrenmanlarını tek başına üniversite kampüsünde sürdürüyor.

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ