MENÜ

Soldado'dan Fenerbahçe itirafı

Granada'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Soldado, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Manchester United maçı öncesi Fenerbahçe'deki kariyeriyle ilgili konuştu. Soldado, "Granada'ya gelmeden önce zihinsel olarak iyi değildim. Türkiye'de geçirdiğim yıllardan sonra emeklilik kararını düşünüyordum ve bunun hakkında eşimle de konuştum. Ancak şimdi, Granada mutluyum. Bundan çok zevk alıyorum. Futbolu daha çok seviyorum" ifadelerimi kullandı.

Soldado'dan Fenerbahçe itirafı

Granada'nın İspanyol golcüsü Roberto Soldado, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Manchester United maçı öncesi İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Manchester United'a yeniden rakip olacağı için heyecanlı olduğunu belirten Soldado, "Bana onlarla bu kadar uzun süre sonra ve Avrupa'da tekrar buluşacağımı söyleseydin, buna asla inanmazdım. Şimdi sadece bundan zevk almalıyız" ifadelerini kullandı.

Granada'da mutlu olduğunu dile getiren İspanyol futbolcu, Türkiye'deki günlerine de atıfta bulundu ve "Granada'ya gelmeden önce zihinsel olarak iyi değildim. Türkiye'de geçirdiğim yıllardan sonra emeklilik kararını düşünüyordum ve bunun hakkında eşimle de konuştum. Ancak şimdi, Granada mutluyum. Bundan çok zevk alıyorum. Futbolu daha çok seviyorum" dedi.

"Orada değilmişim gibiydi"

36 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili daha önce verdiği bir röportajda ise "2 yılımı Türkiye’de geçirdim ve son sezonumda eşime 'Biz burada ne yapıyoruz' dedim. Kendimi daha yaşlı hissediyordum. Sanki orada değilmişim gibiydi" itirafında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de 2 yıl forma giydi

Kariyeri boyunca Real Madrid, Valencia, Villarreal ve Tottenham gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının formasını giyen Soldado, 2017-2019 yılları arasında Fenerbahçe'nin kadrosunda yer almıştı.

YORUM YAZ