MENÜ

Soldado ne ceza alacak? Deniz Çoban açıkladı...

Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe, Roberto Soldado, ilk yarının uzatma anlarında hakemle girdiği diyalog sonrasında direkt olarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, Soldado'nun alacağı ceza hakkında konuştu!

Süper Lig’in 21. haftasında Kayserispor’a konuk olan sarı lacivertliler, gergin atmosferde oynanan maçın 45+2. dakikasında 10 kişi kaldı. Ayağını fazla yukarıya kaldırdığı için sarı kartla cezalandırılacak olan Roberto Soldado, hakem Alper Ulusoy’a sert şekilde itirazda bulundu.

Haberin Devamı

İtirazların şiddetinin artması nedeniyle hakem Alper Ulusoy sarı karttan vazgeçip tereddüt etmeden direkt olarak kırmızı kartını gösterdi.

Roberto Soldado, gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak Konyaspor ve bir sonraki hafta deplasmandaki Beşiktaş maçlarında forma giyemeyecek olan Soldado'ya kaç maç ceza verilecek?

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan yazarımız Deniz Çoban, "Hakeme karşı onur kırıcı bir dil kullandı ki direkt kırmızı kart gördü. Bunun cezası minimum 3 maç maksimum 7 maçtır. Eğer 'F.. of' demişse bunu Disiplin Kurulu küfür olarak kabul etmiyor ve 1 maç ceza veriyor. Eğer bu küfürün dışında ise en az 3 maç ceza alacaktır" dedi!

YORUM YAZ