MENÜ

Soldado-Nagatomo kıyaslaması: Çifte standart!

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yugo Nagatomo'nun Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk'e bakarak iki kez "F..k off" diye bağırması sosyal medyayı ayaklandırdı. Fenerbahçeli Roberto Soldado'nun Kayserispor maçında "F..k off" dediği için kırmızı kartla oyundan atılması tekrar gündeme geldi. Yazarımız Deniz Çoban, 2 olay hakkında kıyaslama yaptı!

Spor Toto Süper Lig 21. hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde Trabzonspor’u ağırlarken sarı kırmızılıların Japon futbolcusu Yuto Nagatomo bir pozisyon sonrasında tartışmalara konu oldu.

Haberin Devamı

Mücadelenin ilk yarısında yaşanan bir pozisyon sonrasında hakem Ümit Öztürk’ün kararını beğenmeyen tecrübeli futbolcu, iki kez üst üste “F..k off” diye bağırdı.

Nagatomo’nun bu sözleri sonrasında hakem Ümit Öztürk herhangi bir karta başvurmazken akıllara Fenerbahçeli futbolcu Roberto Soldado geldi.

Geçtiğimiz günlerde Kayserispor’a konuk olan Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu, hakeme “F..k off” diye bağırdığı için kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Bu iki olayı kıyaslayan yazarımız Deniz Çoban, " Soldado'ya kırmızı verilip Nagatomo'ya verilmemesi çifte standarttır" dedi!

YORUM YAZ