MENÜ

Şok iddia! Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United'dan kovulabilir!

Premier Lig'de geçtiğimiz hafta ligin son sırasındaki Huddersfield Town ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansını kaybeden Manchester United'da kazan kaynıyor. Son olarak Ada basınından Kırmızı Şeytanlar'ın sezon ortasında göreve getirdiği Ole Gunnar Solskjaer hakkında gündem yaratan bir iddia geldi.

Şok iddia! Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United'dan kovulabilir!

İngiltere Premier Ligi'nde geçtiğimiz hafta ligin son sırasındaki Huddersfield Town ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansını kaybeden Manchester United'da kazan kaynıyor. Sezon ortasında göreve gelen ve Kırmızı Şeytanlar'ın başında çıktığı son 11 maçta yalnızca 2 galibiyet elde edebilen Ole Gunnar Solskjaer ile ilgili Ada basınından gündem yaratan bir iddia geldi.

Haberin Devamı

Sky Sports kanalında yorumculuk yapan Paul Merson, geçtiğimiz Mart ayında United ile 2022 yazına dek sözleşme imzalayan Norveçli teknik adamın görevinden alınabileceğini öne sürerken "Eğer United, Cardiff City karşısında kalmazsa Solskjaer'ın durumunun ne olacağını bilmiyorum. Ancak yönetimle birtakım ciddi görüşmeler gerçekleştirilecektir." ifadelerini kullandı.

Solskjaer'in Jose Mourinho'nun durumunda olmadığını ve yüklü bir tazminat almayacağını savunan Merson, "Futbolda beni hiçbir şey şaşırtmaz. Şayet Solskjaer, takıma geldiğinde son haftalardaki performansını sergileseydi şu an takımın kalıcı antrenörü olabilir miydi? Bence Cardiff'i sahadan silemezlerse United yönetimi Solskjaer konusunda ciddi bir hata yaptığını düşünecek." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ