MENÜ

Şok belgeler

Bugün yapılacak olan kasım ayı divan toplantısına, muhalefetin önde gelen isimlerinden Hayri Kozak'ın damga vurması bekleniyor. Kozak'ın yakın çevresine, “Elimde öyle belgeler var ki Polat kaçacak delik arayacak” dediği öğrenildi.

Şok belgeler

Galatasaray’da kasım ayı olağan divan toplantısı, bugün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 13.30’da başlayacak olan toplantıda 2. başkan Mehmet Helvacı, ekim ayında zaman yetmediği için değinemediği şirket birleşmesiyle ilgili üyelere bilgi verecek. Ayrıca güncel konular tartışılacak. Ancak divan toplantısında tüm gözler, Hayri Kozak’ta olacak. Muhalefetin önde gelen isimlerinden olan Kozak, son toplantıda kendisinden sonra kürsüye çıkan Adnan Polat’ın yaptığı açıklamalara cevap verememişti. Bu duruma oldukça sinirlenen Hayri Kozak’ın, bugün toplantıda yönetime belgelerle yükleneceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Şirket birleşmesini soracak
Kozak, yakın çevresine yaptığı açıklamada, “Kulübün mali yapısıyla ilgili elimde çok önemli belgeler var. Bunları divan toplantısında üyelerle paylaştığımda, Adnan Polat kaçacak delik arayacak” diyerek, herkesi meraklandırdı. Kozak’ın bunun dışında, başta şirket birleşmesi olmak üzere, Riva arazisi ve Galatasaray Adası’yla ilgili çarpıcı sorular sorarak yönetimi sıkıştıracağı belirtildi. Muhalif kesimden farklı isimlerin de futbol takımının aldığı kötü sonuçlar nedeniyle yönetimi eleştiri yağmuruna tutması bekleniyor. Polat ve arkadaşları için bu toplantı, oldukça sıkıntılı geçecek gibi görünüyor.

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ