MENÜ

Sofiane Feghouli: Galibiyet almamız çok önemliydi

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Sofiane Feghouli, 2-0 galip geldikleri Gaziantep FK mücadelesini yorumladı. Real Madrid maçından sonra bu galibiyetin çok önemli olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, ''Bugün yeni oyuncular da bizimle birlikte oynadılar ve onların da forma rekabeti için oynamaları önemliydi. Bu akşam attığım golü eşime ve çocuklarıma armağan etmek istiyorum.'' dedi.

Sofiane Feghouli: Galibiyet almamız çok önemliydi

Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Sofiane Feghouli, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa yorumladı.

Haberin Devamı

Sofiane Feghouli’nin açıklamaları şu şekilde:

“Çok mutluyum. Sadece attığım gol için değil bu akşam takım olarak çok olumlu işler yaptık. Herkes mücadele etti, herkes pres yaptı. Bunu birinci dakikadan son dakikaya kadar yaptılar. Çok güzel bir galibiyet oldu özellikle de zorlu bir takım karşısında.

Fiziksel olarak kendimi her geçen gün daha iyi hissediyorum. 90 dakika oynamam gerekiyor her maçta. Daha da iyiye gideceğiz. Önümüzde Milli Takım arası var bu arayı da değerlendirmemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid maçından sonra bu akşam burada galibiyet almamız çok önemliydi. Bugün yeni oyuncular da bizimle birlikte oynadılar ve onların da forma rekabeti için oynamaları önemliydi. Bu akşam attığım golü eşime ve çocuklarıma armağan etmek istiyorum.”

YORUM YAZ