MENÜ

Sneijder Monaco'ya

Ünal Aysal'ın, “Sözleşmesindeki madde gereği 20 milyon Euro teklif gelirse hayır diyemeyiz” açıklaması yaptığı Hollandalı yıldıza Monaco talip oldu. Fransızlar pazarlık bile yapmadan bu rakamı vermeye hazır.

Sneijder Monaco'ya

Dünya Kupası’nda sergilediği performansla yeniden dikkatleri üzerine çeken Wesley Sneijder’in adı birçok takımla anılmıştı. Ünal Aysal, Cesare Prandelli’nin imza töreninde, “Sneijder’in sözleşmesindeki madde gereği 20 milyon Euro teklif gelmesi halinde buna hayır deme şansımız yok” açıklamasını yapmıştı. Fransız ekibi Monaco, bu maddeyle Hollandalı yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren, bu sezon Şampiyonlar Ligi için daha da iddialı bir takım kurmak isteyen Monaco, Sarı-Kırmızılılar’a resmi teklif yapacak. Üstelik Fransızlar’ın pazarlık yapmaya bile niyeti yok! Direkt 20 milyon Euro’yla masaya oturacaklar ve Wesley Sneijder ile görüşmek için izin isteyecekler.

Aslan’da mutlu ama

Wesley Sneijder, yaptığı her açıklamada Galatasaray’da çok mutlu olduğunu ve ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi. Ancak Monaco, Sarı-Kırmızılı ekipte senede 3.2 milyon Euro kazanan yıldız futbolcuya çok daha cazip bir teklif sunacak. Henüz bu konuda bir rakam telaffuz edilmese de Fransızlar’ın Sneijder’e senelik 5 milyon Euro ödemeye hazır oldukları öne sürülüyor. Dünya Kupası’nın ardından tatile çıkacak olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Monaco’nun teklifine evet demesi halinde doğrudan Fransa’nın yolunu tutacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ