MENÜ

Sneijder, Hollanda milli takımına alınmadı

İtalya ile oynanacak hazırlık maçı kadrosunu açıklayan Hollanda milli takımı teknik direktörü Louis van Gaal, Wesley Sneijder ve Rafael van der Vaart'ı kadroya almadı.

Sneijder, Hollanda milli takımına alınmadı

Hollanda Milli Takımı’nın teknik patronu Van Gaal, İtalya ile oynanacak hazırlık maçının aday kadrosunu açıkladı. Tecrübeli hoca, Galatasaray’a transfer olan ve “Takımımın lideri” dediği Sneijder’i kadroya çağırmadı. Sneijder’in yanı sıra Robben ve Van der Vaart gibi yıldızlar da kadroda yok. Hollanda medyası, Van Gaal’in bu kararına gerekçe olarak, Sneijder’in Inter’de kadro dışı kaldığı için formsuz olmasını, diğer isimlerin de sakatlıklarını gösterdi.

Van Gaal'in açıkladığı aday kadro ise şöyle sıralandı:

Kaleciler:
Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Ajax), Michel Vorm (Swansea City)

Defans:
Daley Blind en Ricardo van Rhijn (beiden Ajax), Khalid Boulahrouz (Sporting) Daryl Janmaat, Joris Mathijsen, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij (allen Feyenoord)

Orta Saha:
Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (FC Twente), Marco van Ginkel (Vitesse), Jonathan de Guzman (Swansea City), Adam Maher (AZ) en Kevin Strootman (PSV)

Forvet:
Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Ola John (Benfica), Dirk Kuyt (Fenerbah?e), Jeremain Lens (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Ruben Schaken (Feyenoord) en Ricky van Wolfswinkel (Sporting)

Haberin Devamı
YORUM YAZ