MENÜ

Slavia Prag maçı öncesi Fenerbahçe'de son dakika!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanşında bu akşam Kadıköy'de 3-2 mağlup oldukları maçın rövanşında Slavia Prag ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi sarı lacivertli ekipteki tüm gelişmeleri muhabirimiz Yusuf Dursun aktardı.

Slavia Prag maçı öncesi Fenerbahçe'de son dakika... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanşında bu akşam Kadıköy'de 3-2 mağlup oldukları maçın rövanşında Slavia Prag ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi sarı lacivertli ekipteki tüm gelişmeleri muhabirimiz Yusuf Dursun aktardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe için Slavia Prag maçı çok önemli ve çok değerli. Sarı lacivertliler 3-2 yenildikleri maçın rövanşını kazanmak için büyük çaba sarf edecek. Bu maçta bütün gözler yeni genç oyuncu Arda Güler'in üzerinde olacak, bakalım İsmail Kartal bu oyuncuya şans verecek mi?

Fenerbahçe'de eksikler var, özellikle Mesut Özil son anda kadroya alınmadı İrfan Can Kahveci kadroya dahil oldu, Kim Min-Jae düzeldi kadroya girdi oynayıp oynamayacağı belli değil.

İsmail Kartal, Kadıköy'de 3-2 mağlup oldukları rakiplerini deplasmanda yenebilecek güçte olduklarını ifade etti. Fenerbahçe 2-0 galip geldiği taktirde tur atlayacak, 1-0 kazandığı taktirde maç uzatmaya daha sonra penaltılara gidecek.

YORUM YAZ