MENÜ

Slaven Bilic: Sosa gerçek bir kahraman

Bilic, Çaykur Rizespor maçına attığı golle damgasını vuran Jose Sosa'yı göklere çıkardı. Hırvat hoca, “Büyük oyuncular, böyle kritik maçlarda ortaya çıkıp takımlarını galibiyete taşırlar. Biz de Sosa'yı böyle başarılara imza atsın diye transfer ettik” dedi.

Slaven Bilic: Sosa gerçek bir kahraman

Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rize deplasmanından 2-1’lik zaferle dönen Siyah-Beyazlılar’ın hocası Slaven Bilic, maçın ardından takımın ilk golünü kaydeden Jose Sosa’ya övgüler yağdırdı. Zor pozisyonda rakip fileleri havalandırmayı başaran Arjantinli yıldızın kalitesini bir kez daha gösterdiğini savunan Hırvat hoca, “Sosa’yı bu tarz başarılara imza atması için transfer ettik. Büyük oyuncular, böyle kritik maçlarda ortaya çıkıp takımlarını galibiyete taşırlar. O da gizli saklı değil, oyuna her zaman ağırlığını koyan gerçek bir kahraman” ifadelerini kullandı. Öte yandan oyuncusunun yaşadığı sakatlıklar nedeniyle performans olarak henüz yüzde yüze çıkamadığını belirten Bilic, “Belindeki rahatsızlığı hızını kesti. Ama yakın zamanda tamamen hazır olacak” ifadelerini kullandı.

‘Madrid’deki hava Beşiktaş’ta da var’


Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Atletico Madrid’te La Liga şampiyonluğu yaşayan Jose Sosa, bu sevinci Beşiktaş’ta da tekrarlamak istediğini söyledi. 29 yaşındaki futbolcu, “Madrid’deki ortamın aynısı Beşiktaş’ta da var. Orada da otoriteler tarafından favori olarak gösterilen Barcelona ve Real Madrid’i geçip sezonu zirvede tamamlamıştık. Şimdi de Türkiye’de Galatasaray ile Fenerbahçe’yi geride bıraktık. Umarım sezonun sonunda da yarışı zirvede tamamlarız” diye konuştu.


Beşiktaş tarihinde bir ilk yaşanacak


Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ