MENÜ

Slaven Bilic: 'Her şey Seba için'

Kartal'ın hocası, sezona galibiyetle başladıkları için mutluydu. Bilic, ikinci yarı oynadıkları futbol için özeleştiride bulundu. Hırvat teknik adamın şu sözü de geceye damga vurdu: Bu sezon Süleyman Seba sezonu...

Slaven Bilic: 'Her şey Seba için'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, sezona galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyor. Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nda Arsenal’e karşı oynadıkları maçların ardından ligdeki ilk sınavlarında 3 puana ulaşmanın önemli olduğunu belirten Bilic, “Mersin’in bize karşı çok farklı bir motivasyonla oynayacağını biliyorduk ve ona göre hazırlandık. İlk yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan taraf bizdik. İkinci 45’te ise yaptığımız basit hatalar bize pahalıya malolabilirdi. Bundan sonraki haftalarda daha dikkatli olmalıyız Zemin de futbol için elverişli değildi. Ancak sonuçta kazanan taraf olduğumuz için mutluyum. Umarım bundan sonraki maçlarımızda da hedeflediğimiz sonuçları alırız” ifadelerini kullandı.

Bayram mesajını unutmadı

2014-15’in kendileri için çok önemli olduğunu da vurgulayan Hırvat teknik adam, “Bu sezon Süleyman Seba sezonu. Bizim için sezon da önemli bir günde başladı. Tüm Türkiye’nin Zafer Bayramı’nı kutluyorum” açıklamasını yaptı. Bu arada maçın ardından gece geç saatlerde İstanbul’a dönen Beşiktaş, bir günlük iznin ardından ikinci haftada oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ