MENÜ

Slaven Bilic, Dursun Özbek'in yapamadığını yaptı: Ibrahimovic...

West Ham United teknik direktörü Slaven Bilic'ten Zlatan Ibrahimovic açıklaması geldi.

Slaven Bilic, Dursun Özbek'in yapamadığını yaptı: Ibrahimovic...

Premier Lig'de bu sezon iyi performans sergileyen ve lig dördüncülüğünü elde ederek Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamak isteyen West Ham United'da teknik direktör Slaven Bilic, gelecek sezonki transfer politikalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"ZLATAN'I BEKLEMEYİN..."

Hırvat teknik adam, forvet transferiyle ilgili olarak, "Taraftarlarımıza sesleniyorum. Zlatan Ibrahimovic'i beklemesinler. Sezon sonu Paris'ten ayrılsa bile Premier Lig'e geleceğini hiç zannetmiyorum. Biz yeni stadımıza geçiyoruz ve şu an iyi bir gidişat yakaladık. Gelecek sezon da bunu sürdürmek istiyoruz. Zlatan, West Ham'a gelmez. Şartlar uygun değil." dedi.

DURSUN ÖZBEK

Geçen sezonu 2 kupayla bitiren ancak maddi zorluklardan ötürü transferde taraftarın istediği hamleleri yapamayan ve Fenerbahçe'nin yıldız bombardımanı altında sessiz kalan Galatasaray için yaz transfer sezonunda birçok kez Zlatan Ibrahimovic ile ilgili transfer haberleri çıkmış. Başkan Özbek ve yönetiminin sürekli suskun kalması ise "Galatasaray transferi bitiriyor" yorumlarının yapılmasına sebep olmuştu. Ağustos ayı başında ise Özbek'in "Biz onunla hiç ilgilenmedik. Maddi açıdan mümkün değildi" sözleri ise büyük tepki görmüş ve taraftarlar Özbek ve yönetimine "Tüm yaz neden sustunuz?" sözleriyle tepki göstermişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ