MENÜ

Slaven Bilic Beşiktaş'tan Ljajic ve Vida'yı istiyor

WBA’yi, İngiltere Premier Ligi’ne çıkaran Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic, Kara Kartal’dan iki oyuncuyu birden alacak! Bilic’in, Vida’nın yanı sıra Ljajic’i de transfer listesine aldığı öğrenildi.

Slaven Bilic Beşiktaş'tan Ljajic ve Vida'yı istiyor

İngiltere’de We st Bromwich Albion’la (WBA) ilk sezonunda Championship’i Leeds United’ın ardından ikinci sırada bitirerek adını Premier Lig’e yazdıran Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in, transfer listesinde gözünü Tü rkiye’ye de çevirdiği öğrenilmişti. Hırvat teknik adamın, stoper bölgesi için vatandaşı Domagoj Vida’nın yanı sıra orta alana da Siyah- Beyazlılar’ın bir başka yıldızı Sırp Adem Ljajic’i istediği bildirildi.

Haberin Devamı

180 milyon Euro gelir…

Premier Lig’e çıkarak reklam ve televizyon gelirleriyle yaklaşık 180 milyon Euro’luk bir paranın da sahibi olacak WBA’de yönetim, Premier Lig’de kalıcı olmak adına Bilic’e tüm imkanları seferber etmiş durumda bulunuyor. Kara Kartal’dan yıllık 3.4 milyon Euro alan Vida için 6-7 milyon Euro’luk bir bonservis bedelini gözden çıkarması beklenen İngiliz temsilcisinin, 28 yaşındaki Ljajic için de yaklaşık 8 milyon Euro civarı bir parayı Beşiktaş’a teklif edeceği konuşuluyor.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ