MENÜ

Skandal!

Trabzon'a ülkeye girişte sıkıntı çıkaran Ruslar, bir skandala daha imza attı. Önceki gün yayın sözleşmesi imzalayan Rostov'un yetkilileri maç sabahı, “Teknik sıkıntı var, yayın yok. Gereken tazminatı öderiz” dedi.

Skandal!

Trabzonspor’un Rusya çilesine dün yeni bir halka daha eklendi... Takımın ülkeye girişinde olmadık bir sebeple Belkalem’i pasaport kontrolünden geçirmeyen ve alanda 4 saat beklettikten sonra diplomatik
girişimler sonrası onay veren Ruslar, bu kez bir skandala imza attı. Dünkü karşılaşma Türkiye’de hiçbir TV kuruluşu tarafından yayınlanamazken, yaşanan gelişmelerin perde arkasına FANATİK ulaştı. Buna göre, maçtan 1 gün önce yayın haklarını elinde bulunduran Rostov’un yetkilileri kendilerinin gerekli girişimleri yaptığını belirtip, Türkiye yayın hakları için de Saran grubu ile sözleşme yaptı. Teknik donanım bu yolla sağlanacak, maçı da TV 8 canlı yayınlayacaktı. Trabzon çekim yaptırdı Ancak maç sabahı her şey değişti! Rus kulübünün yetkilileri, “Yayın olmayacak, teknik donanım yetersiz. Sözleşmeden doğacak olan tazminat neyse onu da öderiz” diyerek Trabzonsporlular’ı çılgına çevirdi. Maçın TV yayını olmaması ve bu şekilde son dakika değişikliği Bordo-Mavililer’i harekete geçirdi. Kulüp profesyonelleri, doğacak herhangi bir sıkıntıya karşı Trabzonspor adına maçı kaydettirmek için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Her hafta yayınlanıyor!

Ruslar’ın bu anlamsız çıkışının alt yapısı da yok! Çünkü Rus Ligi bilindiği gibi Türkiye’de Lig TV üzerinden her hafta canlı yayınlanıyor. Hatta Rostov’un geçtiğimiz haftaki lig maçı da bu şekilde Türk futbolseverlerle buluşmuştu.

YORUM YAZ