MENÜ

Sivir Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Sivir İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında uzun zamanlardan beri var olan Savaş Hanımı Sivir, bir şampiyon olarak herkes tarafından hem beğenilerek hem de sevilerek oynanmaktadır. Savaş ustalarına yakışan şampiyonun bu sezonda rün dizilimi, yetenek skilleri ve şampiyon üzerindeki genel değişiklikleri sizler için hazırladık. Savaş Hanımı Sivir hakkında tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sivir Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Sivir İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında uzun zamanlardan beri var olan Savaş Hanımı Sivir, bir şampiyon olarak herkes tarafından hem beğenilerek hem de sevilerek oynanmaktadır. Savaş ustalarına yakışan şampiyonun bu sezonda rün dizilimi, yetenek skilleri ve şampiyon üzerindeki genel değişiklikleri derledik.

Haberin Devamı

Savaş Hanımı Sivir

Tüm ailesini kaybeden, Shurima çöllerinde zanaatını icra eden Sivir, paralı bir askerdir. Mücevherlerle kaplı olan efsanevi silahı ile avcı Sivir, nice savaşlara girmiştir. Dudak uçuklatan ücretler karşılığında yaptığı savaşların sayısı yok. Asla korkuya boyun eğmeyen şampiyonun azmi bitmek bilmiyor.

Sivir için paranın nereden geldiği ve ne kadar ettiği oldukça önemlidir. Shurima'nın tehlikelerle dolu yeraltı mezarlarına korkusuzca giren ve paha biçilemez hazineler çıkaran Sivir, Kadim güçlerin şehri tehdit etmesi ile kendini kader çatışmalarının ortasında buluyor.

Savaş Hanımı Sivir Oynanış Biçimi

Tabana Kuvvet, Sivir karakterinin pasif skilidir. Şampiyon bir rakip şampiyona saldırdığında 2 saniyeliğine hareket hızı kazanır. Bıçaklı Bumerang ise Sivir'in klavyeden Q yeteneği olarak bumerang gibi fırlattığı bıçağı, vurduğu ilk rakibe iziksel hasar verir. Daha sonra vurduğu her rakibe azalan hasar verir.

Haberin Devamı

Seken Atış ise klavyeden W yeteneğidir. Şampiyonun sonraki 3 normal saldırısı yakındaki hedeflerden sekerek, vurduğu ilk hedefe fiziksel hasar verir. Daha sonra vurduğu her hedefe toplam saldırı gücü değerinin en fazla %70 kadarı fiziksel hasar verir. Bu skillde yalnızca ilk hedef vuruş etkilerine maruz kalır. Tüm hedefler yalnızca bir kez vurulabilir. Eğer ilk hedefte Kritik Hasar isabet ederse, diğer tüm hedeflerde bu atıştan etkilenir ve kritik hasar alır.

Büyü Kalkanı, klavyeden E yeteneğinde ise şampiyonun 1.5 saniyeliğine oluşturduğu büyülü kalkanı, rakip yeteneğini engeller. Eğer herhangi bir yetenek kalkan tarafından engellenirse şampiyona belli bir miktar mana gelir. Av Peşinde skili pasif ve aktif olmak üzere iki şekildir. Klavyeden R yeteneği olan skillin pasif yönü, Seken Atış etkin haldeyken Sivir saldırı hızı elde eder. Aktif hali ise, şampiyon dostlarına 8 saniyeliğine cesaret verir. Yanında olan tüm takıma kazandırdığı hareket hızı avantajı başlangıçta en fazla %60 iken, biraz sonra %20'ye düşer.

Savaş Hanımı Sivir S11 Rün Dizilimi

Sivir'in de rün diziliminde bazı değişiklikler yapıldı. Eklenen bu değişiklikler ve Sivir şampiyonunun S11’de rün dizilimi;

Haberin Devamı

İsabet

Ölümcül Tempo

Pratik Zeka

Efsane: Kan

Son Darbe

Büyücülük

Bulut Pelerini

Yaklaşan Fırtına ve;

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

Savaş Hanımı Sivir S11 Yetenek Skilleri

Uzun zamandır League of Legends evreninde olan Sivir karakterinin S11 yetenek skill rehberi;

Bıçaklı Bumerang: 1- 4- 5- 7- 9

Seken Atış: 3- 8- 10- 12- 13

Büyü Kalkanı: 2- 14- 15- 17- 18

Av Peşinde: 6- 11- 16

Savaş Hanımı Sivir S11 Counter Pickler

Savaşın hanımı olarak adlandırılan, oldukça güçlü Sivir karakterinin de tabi ki zayıf olduğu bazı şampiyonlar var. Bunlar;

Kog'Maw

Draven

Vayne

Twitch

Tristana

Savaş Hanımı Sivir Full Build S11 Eşya Dizilimi

Rüzgarın Hiddeti

Canbiçen

Ebedi Kılıç

Bombardman Topu

Savaşçı Çizmeleri

Gümüşgöl Şafağı

Savaş Hanımı Sivir Kostümleri

Sivir oldukça popüler bir şampiyondur. Pek çok kişinin hem beğenerek hem de severek oynadığı şampiyonun da pek çok kostümü olması doğaldır. Sivir'in tüm kostümleri;

Haberin Devamı

Klasik Kostüm

Savaşçı Prenses Kostümü

Muhteşem Kostümü

Avcı Kostümü

Haydut Kostümü

PAX Kostümü

Gardiyan Kostümü

Şanlı Kostümü

Kar Fırtınası Kostümü

Neo PAX Kostümü

Ayın Elemanı Kostümü

Kanlı Ay Kostümü

YORUM YAZ