MENÜ

Sivas'ta transfer bitmez!

Birçok takımın peşinden koştuğu Fenerbahçeli kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı renklerine bağlayan Sivasspor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Arouca Da Silva'yla prensipte anlaştı. Oyuncunun en geç yarına kadar Sivas'ta olması bekleniyor.

Sivas'ta transfer bitmez!

Sezona Gaziantepspor'la oynayacağı maçla başlayacak Sivasspor, transfer döneminin sona ermesine yalnızca 3 gün kala düğmeye bastı. Kaleci Korcan'ın hazırlık maçlarındaki kötü performansı nedeniyle uzun süredir yeni bir file bekçisi arayışlarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki eldiveni Ertuğrul Taşkıran'ı kadrosuna kattı. Fenerbahçe Yönetimi'ni uzun görüşmeler sonucunda ikna eden Sivasspor transferi resmi site aracılığıyla duyurdu. 1.91 boyundaki Ertuğrul Taşkıran, 70 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası ve 3 kezde Avrupa Şampiyonası’nda forma terletti.

Prensipte anlaşıldı

Kaleci sorunu çözen Yiğidolar'da teknik direktör Roberto Carlos'un özellikle takviye istediği mevkiilerden biri de orta sahaydı. Genç çalıştırıcının verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran yönetim, Santos'un 28 yaşındaki ön liberosu Arouca Da Silva'yla da prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcunun da yarına kadar şehre gelip imza atması bekleniyor.

Aydın dünden razı!

Sivasspor'daki sözleşmesi sona erdiği gibi Yiğidolar'la görüşmeden Bursaspor'un yolunu tutan Aydın Karabulut, Şenol Güneş tarafından kadrodışı bırakılınca ortada kaldı. Tecrübeli oyuncunun ismi eski takımı Sivasspor'la anılıyor. Edinilen bilgiye göre Aydın, yönetime, "İsterseniz geri dönerim" mesajı yolladı. Carlos'un vereceği karara göre bu transfer şekillenecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ