MENÜ

Sivasspor'un kamp planı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Ara dönemde belki de yepyeni bir takım oluşturabiliriz" dedi.

Sivasspor'un kamp planı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivaspor, Kasımpaşa maçı öncesinde Bolu’nun Gerede ilçesinde bulanan Green Park Otel’de kampa girdi. 12 Kasım Cuma gününe kadar Gerede’de kamp yapacak olan Sivaspor, günde çift idman yaparak Kasımpaşa maçına hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Öğleden sonra yapılan çalışma öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çalımbay, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçının çok önemli olduğunu, kesinlikle galibiyet için oynayacaklarını belirtti.

Sivasspor’un içinde bulunduğu tablonun iyi olmadığını dile getiren Çalımbay, "Sivas benim memleketim. Sezon başında buraya gelip her şeyi kendimiz yapmak isterdik. Baya aşmamız gereken problemler var. Kalan 6 maçtan ne kadar puan çıkarabilirsek çıkarmak istiyoruz. Son oynadığımız İstanbul Büyükşehir
Belediyespor maçı da bazı şeyleri gözümüzün önüne iyice getirdi. Bazı şeylerin kesinlikle değişmesi gerektiğini, bazı şeylerin tamamen kaybolduğunu gördük. Bazı şeylerin kesinlikle değişmesi gerekiyor. Hem takviye açısından kaybolmuş bazı şeylerin geri getirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Çalımbay, takım olarak güven kazanmak zorunda olduklarını da ifade ederek, şunları söyledi: "Her şeyden evvel inanılmaz şekilde basit gol yiyoruz. Şu ana kadar 26 gol yemişiz. Belki de sezon sonuna kadar yiyeceğin gollerin toplamı budur. Güven kazanmamız, el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Zor günleri aşmak için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor."

Diğer taraftan ara dönemde yeni transferler düşündüklerini de kaydeden Çalımbay, "Ara dönemde belkide yepyeni bir takım oluşturabiliriz. İllaki şu oyuncular gidecek, gitmeyecek diye bir durum yok, ama takviye yapacağız. Zaman yok, kritik maçlar oynuyoruz. Onun için istediğimiz değişikliği birden bire yapamıyoruz" dedi.

AA

YORUM YAZ