MENÜ

Sivasspor'dan Pato açıklaması

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, transferle ilgili konuştu, “Sürekli Pato mesajları geliyor. 1.5 yıldır oynamamış, 1.5 milyon Euro isteyen oyuncuyu taraftar isterse alırız! Ancak en az 3-4 aya ihtiyacı var” dedi.

Sivasspor'dan Pato açıklaması

Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Sivasspor’da başkan Mecnun Otyakmaz, Ali Koç ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçti. İlk olarak takımının genel performansına değinen Otyakmaz, “Pandemi bizi çok etkiledi. Yoğun maçlarımız oldu. Avrupa süreci bittikten sonra toparlandık” diye konuştu. Mecnun Otyakmaz, transfer çalışmaları için, “Kenar ve 10 numara arayışlarımız sürüyor. Sürekli Pato mesajı atıyorlar. Son 1.5 yıldır oynamamış, senelik 1.5 milyon Euro maaş isteyen bir oyuncuyu taraftar istiyorsa alırız! Robinho ve Cicinho oynuyordu, öyle aldık” dedi.

Haberin Devamı

‘Mesut renk katar’

Sivasspor başkanı, “Pato’nun hazır olması için en az 3-4 ay lazım. Zaten almak istesek de taraftarın ilgisi nedeniyle fiyat artıyor, bu da hata. Bütçeye zarar veriyorlar” ifadelerini kullandı. Otyakmaz son olarak Fenerbahçe’nin Mesut Özil transferine değindi, “Mesut gibi oyuncular lige renk katar” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ