MENÜ

Sivasspor'dan Mustafa Cengiz'e gönderme!

Demir Grup Sivasspor son olarak Galatasaray Spor Kulübü başkanı Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalara cevap verdi. Kulübün resmi yayın organlarından yapılan açıklamada Cengiz'in kullandığı "Firavun’un laneti" içerikli sözlere cevap verildi.

Sivasspor'dan Mustafa Cengiz'e gönderme!

Sivasspor yaptığı sert açıklamada Galatasaray Spor Kulübü başkanı Mustafa Cengiz'in "Firavun’un laneti" içerikli sözlerine cevap verdi. Sivasspor'un yaptığı açıklamala da şunlara yer verildi;

Haberin Devamı

"Haber niteliğinde yayınladığımız basın bülteni yüzünden Firavun lanetine maruz kaldığımızı da öğrenmiş olduk. Unutulmamalıdır ki; Firavun varsa Musa var. Lanet döner dolaşır yapanı bulur günümüzde canlı örnekleri olduğu gibi!"

"Daha önce ligin ilk yarısını 2 kez lider bitirip şampiyon olamayan bir Anadolu kulübü olarak her şeyin farkındayız. Yine de hakemleri baskı altına alacak açıklamalar, görüşmeler yapmayacağız. Hakemleri rahat bırakın, vicdanlarıyla baş başa bırakın!"

Sivasspordan Mustafa Cengize gönderme

Mustafa Cengin ne demişti?

Mustafa Cengiz, daha önce "Firavun’un laneti gibi o bildiride imzası olan 8 kulübün 3’ü küme düştü." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ