MENÜ

Sivasspor'dan Hakan Arslan, geçtiğimiz sezonu FANATİK'e değerlendirdi.

Sivasspor'da gösterdiği performansla sezona damga vuran isimlerden biri olan Hakan Arslan, gazetemiz editörü Necati Albayrak'ın sorularını yanıtladı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un başarılı oyuncusu Hakan Arslan, geride bıraktığımız sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak'ın sorularını yanıtlayan Hakan Arslan, ''Daha iyisini yapabilir miydik? Muhakkak yapabilirdik ama istediğimiz şeyler olmadı, aksilikler oldu. Sakat oyuncular, cezalı oyuncular derken ligin son düzlüğünü getiremedik. Bakıldığı zaman Sivasspor adına, bireysel performans adına iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Bunun meyvesini de Avrupa kupalarına katılarak aldık.'' dedi.

Hem kendi değerlerini hem de takımın değerini yükselttiklerini belirten Hakan Arslan, ''Aramızdaki oyuncular kendi değerlerini de arttırdı. Bildiğiniz gibi Mert Hakan Fenerbahçe’ye gitti. Emre de Galatasaray’a gitti. Hem futbolcular olarak kendi değerimizi yükselttik hem de Sivasspor’un değerini yükselttik. Bu anlamda bizim için başarılı bir sezon oldu.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ