MENÜ

Sivasspor'da Marcelo Goiano resmen ayrıldı...

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve orta sıralarda mücadele eden Sivasspor'da bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz sezon iyi bir performans gösteren ama bu sene sakatlıklar yüzünden formasını düzenli terletemeyen sağ bek oyuncusu Marcelo Goiano'nun sözleşmesi feshedildi. Sivasspor kulübü ayrılan futbolcuna bir jest yaparak duygusal bir video yayınladı.

Demir Grup Sivasspor Kulübü, sağ bek Marcelo Goiano'nun sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Sakatlık geçiren ve sahalara en erken Temmuz ayında dönecek futbolcu bu sezon 10 karşılaşmada Sivasspor formasını terletmişti.

Haberin Devamı

Fesihle ilgili kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz ile futbolcumuz Marcelo Goiano arasındaki 10.07.2019 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Demir Grup Sivasspor'umuza imza attığı ilk andan itibaren, sporculuğu, kişiliği, profesyonelliği ve duruşuyla herkesin büyük sevgisini ve saygısını kazanan Marcelo'ya bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki hayatında başarılar dileriz."

YORUM YAZ