MENÜ

Sivasspor'da gol yükünü Max Gradel çekiyor

Galatasaray ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Demir Grup Sivasspor’da Max Gradel bu sezonki 9. golünü atarken, Tyler Boyd ilk kez fileleri havalandırdı.

Sivasspor'da gol yükünü Max Gradel çekiyor

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Ligde son yenilgisini 22. haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşısında yaşayan kırmızı-beyazlı ekip, sonrasındaki 6 müsabakada MKE Ankaragücü ve Hes Kablo Kayserispor’u yendi. Sivas temsilcisi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray ile berabere kaldı.

Haberin Devamı

Gradel 9 gole ulaşırken, Boyd ilk kez gol sevinci yaşadı

Demir Grup Sivasspor’da Max Gradel bu sezonki 9. golünü atarken, Tyler Boyd ilk kez fileleri havalandırdı. Kırmızı-beyazlı takımda bu sezonki 27. Süper Lig müsabakasına çıkan Gradel, karşılaşmanın 9. dakikasında attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken toplam gol sayısını da 9’a çıkardı.

Ara transfer döneminde Beşiktaş’tan kiralanan Boyd ise kırmızı-beyazlı formayla çıktığı 6. lig maçında ilk kez gol attı.

YORUM YAZ