MENÜ

Sivasspor kaptanı Ziya Erdal, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu!

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un başarılı oyuncusu Ziya Erdal, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. Editörümüz Necati Albayrak'ın sorularını yanıtlayan Ziya Erdal, geride bıraktığımız sezonu değerlendirdi.

Sivasspor'un kaptanı Ziya Erdal, yeni sezon öncesi FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. Gazetemiz editörü Necati Albayrak'ın sorularını yanıtlayan Ziya Erdal, geçtiğimiz sezonu değerlendirdi ve pandemi sürecinin etkilerinden bahsetti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezona yönelik değerlendirmelerde bulunan ve iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Ziya Erdal, ''Geçen sene iyi bir sezon geçirdik. Taraftarlarımıza 10 yıl önceki coşkuyu, heyecanı yaşattık. İlk yarıyı lider bitirdik. Tabii ikinci yarı için aslında pandemi sürecine kadar olan bölümde inişli çıkışlı bir grafik çizdik ama pandemiden sonra her takım gibi biz de düşüş yaşadık. Bu durumda %100 bizim hatamız var.Ama genele baktığımızda çok iyi bir sezon geçirdik. Belki daha fazlası olabilirdi ama sonuçta Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. İnşallah bu sene de orada başarılı oluruz. '' dedi.

YORUM YAZ