Sivasspor'un yıldızına Suudi Arabistan kancası! Görüşmeler yapılacak

Sivasspor’un yıldız futbolcusuna Arap takımları talip oldu. Gelen bilgilere göre Yiğido’ya 2 milyon Euro teklif edildi. 26 yaşındaki oyuncunun, devre arasında takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor

Sivasspor'un yıldızına Suudi Arabistan kancası! Görüşmeler yapılacak

Sezona Servet Çetin döneminde başlayan Sivasspor, yaz transfer döneminde eski Barcelonalı Rey Manaj’ı kadrosuna katıp, bir hayli ses getirmişti. Yıldız forvet, Kırmızı-Beyazlı forma altında çıktığı 12 maçta da çarpıcı bir performans gösterirken, tam 7 kez gol attı.

Haberin Devamı

Manaj’ın ortaya koyduğu bu futbol, Arap takımlarının dikkatini çekti. Gelen son haberlere göre birkaç Suudi ekibinin Arnavut futbolcuyu istediği bilgisine ulaşıldı. 26 yaşındaki oyuncu için de kesenin ağzının bir hayli açıldığı öğrenildi.

Sivassporun yıldızına Suudi Arabistan kancası Görüşmeler yapılacak




Görüşmeler yapılacak

Bu doğrultuda deneyimli santrfor için 2 milyon Euro gözden çıkartılmış durumda. Hal böyle olunca maddi olarak da elini rahatlatma fırsatını değerlendirmek isteyen Yiğido, Rey Manaj’ın satışına sıcak bakıyor. Bu konuyla ilgili olarak devre arasında gerekli görüşmelerin yapılacağı belirtildi. Yaşanan gelişmelerle ilgili de Manaj ile konuşulacağı ve oyuncunun fikrinin sorulacağı öğrenildi. Manaj da kendisine verilecek maaştan tatmin olursa gitmeye sıcak bakacak.

Haberin Devamı

Sivassporun yıldızına Suudi Arabistan kancası Görüşmeler yapılacak

YORUM YAZ