MENÜ

Sivassporlu İbrahim Akdağ, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: Kimin şampiyon olduğu umrumuzda değil!

Sivasspor sahasında Fenerbahçe'ye çelmeyi taktı, karşılaşma 2-2 sona erdi. Son düdüğün ardından Yiğidolar'ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Akdağ da sert açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki futbolcu, "Onurumuz, şerefimiz için oynuyoruz. Kimin şampiyon olduğu umrumuzda değil. Terlettiğimiz formanın hakkını vermeye çalışıyoruz" yorumunu yaptı.

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanından 2-2'lik beraberlik aldı. Sarı-Lacivertliler mücadelenin uzatma anlarında Rey Manaj'ın penaltısıyla yıkıldı ve şampiyonluk yolunda çok ağır yaralandı. 

Haberin Devamı

'BUGÜN KAZANABİLİRDİK'

Karşılaşmanın ardından da Yiğidolar'ın tecrübeli orta sahası İbrahim Akdağ sert açıklamalarda bulundu. 1 puanın kendileri için iyi olduğunu dile getiren 32 yaşındaki futbolcu, "İstediğimizi aldık. Hafta içi çalışmalar yaptık. Fenerbahçe'yi iyi analiz ettik. Solda Tadic ve Ferdi, Ferdi'nin organizasyonlarına, İrfan Can'ın form durumuna baktık, onu nasıl kilitleyebiliriz, baktık ve çalıştık. Çalışmamızın karşılığını aldık. Bugün kazanabilirdik ama bizim için 1 puan da iyidir yolumuza devam etmek adına. İyi oldu" dedi.

'ONLARI KAALE ALAN YOK!'

1 puanın şifrelerini veren Akdağ, "Daha çok göze hoş gelen futbol oynamak isteriz ama bazen olmuyor. Bugün direkt geçiş oyunlarıyla istediklerimizi yaptık. Daha iyi bir skor da olabilirdi. Rakip de atabilirdi. Onurumuzla şerefimizle çok iyi mücadele ettik. Bu sosyal medyadan çok böyle şey var, kimsenin gazına gelmiyoruz, umursamıyoruz. Sivasspor formasını taşıyoruz. Bizi izlemeye gelen insanlar için, onurumuz şerefimiz için oynuyoruz. Her maç bizim için aynı. Yok öyle yok böyle. Bu işleri bıraksınlar. Onları kaale alan yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'EN İYİ ŞEKİLDE CEVAP VERDİK'

Başarılı oyuncu şu sözlerle açıklamalarını noktaladı:

Kimin şampiyon olduğu umrumuzda değil. Terlettiğimiz formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Kendilerini gereksiz strese sokuyorlar. Çok sıkıntılı şeyler yazıyorlar. Gerek yok. En iyi şekilde cevap verdik bugün. Kim olursa olsun biz mücadele edeceğiz. Şükürler olsun ki Allah bizi mahcup etmedi. İnsanlar bu kadar dedikoduyu yaptığıyla kaldı.

Sivassporlu İbrahim Akdağ, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: Kimin şampiyon olduğu umrumuzda değil

YORUM YAZ