MENÜ

Sivasspor'dan Modou Barrow bombası

Sivasspor, Al-Ahli’de forma giyen Gambiyalı sol kanat oyuncusu Modou Barrow ile görüşüyor. Geçen sezon Güney Kore ekibi Heonbuk Hyundai formasıyla 33 maçta 16 gol, 7 asist yapan Barrow, 2019-2020 sezonunda Denizlispor forması da giymişti.

Sivasspor'dan Modou Barrow bombası

Transferin sessiz takımlarından Sivasspor bombaları patlatmak için düğmeye bastı. Kırmızı-Beyazlılar, teknik direktör Servet Çetin’in raporu doğrultusunda gündemine flaş bir ismi aldı. Sivasspor, Al-Ahli’de forma giyen Gambiyalı sol kanat oyuncusu Modou Barrow ile görüşüyor. Geçen sezon Güney Kore ekibi Heonbuk Hyundai formasıyla 33 maçta 16 gol, 7 asist yapan Barrow, 2019-2020 sezonunda Denizlispor forması da giymişti. Samsunspor’un da ilgilendiği oyuncuyla ilgili yapılan görüşmelerin imza aşamasına kadar geldiği ifade edildi. Transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Durmisi’ye test devam

Yiğidolar’ın transferde gündemine bomba gibi düşen isimlerden biri de Riza Durmisi’ydi. Sakatlığı ile bilinen deneyimli oyuncunun deneme amaçlı kampa alınması flaş bir gelişme olarak yorumlanmıştı. Yönetim oyuncuyla ilgili kararı teknik direktör Servet Çetin’e bıraktı. Çetin’in henüz son kararını vermediği öğrenildi.

Sivasspordan Modou Barrow bombası

YORUM YAZ