MENÜ

Sivasspor'da Servet Çetin dönemi sona erdi!

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Servet Çetin, yaptığı açıklamayla karşılıklı anlaşma sonucunda takımıyla yollarını ayırdığını duyurdu. Sonrasında Sivasspor da gerçekleştirdiği paylaşımla ayrılığı resmen açıkladı.

Sivasspor'da Servet Çetin dönemi sona erdi!

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da Servet Çetin dönemi sona erdi. Genç çalıştırıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulübüne veda ettiğini açıkladı. 

Haberin Devamı

Sivassporda Servet Çetin dönemi sona erdi

Servet Çetin'in veda paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"6 ay önce teknik direktörlük görevine getirildiğim Sivasspor'da, yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Sivasspor, benim için her zaman çok özel bir kulüp oldu ve geçirdiğim süre boyunca yaşadığım anılar unutulmazdı. Burada çalışmaktan büyük gurur duydum.

Futbolcu, yardımcı antrenör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığım Sivasspor'da her dönem çok mutlu oldum ve elimden gelenin en iyisini vererek Sivasspor'a hizmet etmeye çalıştım. Futbolculuk döneminde para kazandırarak ayrıldım. Yardımcı antrenör ve teknik direktörlük dönemimde bilgi ve birikimimi yansıtarak büyük emekler verdim.

Haberin Devamı

Gelinen süreçte yolların ayrılması her iki taraf için de daha uygun olacağı düşüncesiyle bugün itibari ile çok sevdiğim görevimi bırakmış bulunmaktayım.

Yönetim kuruluna, oyuncu arkadaşlarıma, teknik ekibime ve kulüp çalışanlarına birlikte çalıştığımız süre boyunca gösterdikleri özveri, gayret ve uyum için teşekkür ediyorum.

Ligde geride kalan maçlarda Sivasspor'a yürekten başarılar diliyorum.

Saygılarımla, Servet Çetin."

Sivassporda Servet Çetin dönemi sona erdi

SİVASSPOR DA AÇIKLADI

Servet Çetin'in paylaşımı sonrası Sivasspor da genç çalıştırıcı ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. 

Sivasspor'dan yapılan açıklamada da şu ifadeler kullanıldı:

"Teşekkürler Servet Çetin

2023-2024 sezonu başında teknik direktörlük görevine getirilen değerli hocamız Servet Çetin ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

1 sezon futbolcu, 4 sezon yardımcı antrenör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığı Sivasspor’da büyük hizmetlere imza atan Servet Çetin, kişiliği ile herkesin büyük sevgisini ve saygısını kazanarak kulübümüzde önemli izler bırakmıştır.

EMS Yapı Sivasspor çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Servet Çetin’e teşekkür ediyor; bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz."

Sivassporda Servet Çetin dönemi sona erdi

19 MAÇA ÇIKTI

42 yaşındaki teknik adam, Sivasspor’un başında Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 19 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Çetin’in Sivasspor serüveni 188 gün sürdü.

Haberin Devamı
Servet Çetin: Maalesef kolay maç kazanılmıyor

 

Sivassporda Servet Çetin dönemi sona erdi

YORUM YAZ