MENÜ

Sivasspor'a Rey Manaj piyangosu! Teklif yağıyor...

Sivasspor’un golcü futbolcusu Rey Manaj, Çaykur Rizespor ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 16’ya yükseltti. Sezona damga vuran başarılı oyuncu için Yiğidolar’a şimdiden teklifler gelmeye başladı.

Sivasspor'a Rey Manaj piyangosu! Teklif yağıyor...

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan Sivasspor’a galibiyeti getiren gol, başarılı oyuncu Rey Manaj’dan geldi. Maçın 30. dakikasında Manaj frikikten yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Kırmızı-Beyazlılar’ın 26 yaşındaki futbolcusu, bu sezonki gol sayısını da 16’ya çıkardı. Rey Manaj 16 golün 4’ünü ise Ziraat Türkiye Kupası’nda kaydetti. Sezon başında büyük uğraş verilerek transfer edilen yıldız isme şimdiden teklifler geliyor. Ara transfer döneminde gelen önerileri gündeme almayan Sivasspor, sezon sonunda ise rekor kırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Bonservissiz gelmişti

Kariyerinde yeniden yükselişe geçen Rey Manaj’ın bonservis bedelini en az 10 milyon Euro olarak belirlemeyi planlayan Sivasspor Yönetimi, bonservissiz bir şekilde kadrosuna kattığı oyuncudan ciddi bir gelir elde edebilir.

YORUM YAZ