MENÜ

Sivasspor’a Fenerbahçe maçı öncesi büyük şok! 3 yıldız...

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor’da, Modou Barrow, Emrah Başsan ve Gerson Rodrigues sakatlıkları nedeniyle maçın kadrosundan çıkarıldı.

Sivasspor’a Fenerbahçe maçı öncesi büyük şok! 3 yıldız...

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak. Kırmızı-beyazlılarda zorlu maç öncesi sakatlık şoku yaşandı. 3 futbolcu sakatlıkları nedeniyle maç kadrosundan çıkarılırken konu ile ilgili kulüpten şu açıklama yapıldı;

Haberin Devamı

“Sporcumuz Modou Barrow’un arka adalesindeki yırtık nedeniyle tedavisi devam etmektedir. Hafta içi gerçekleştirdiğimiz antrenmanda sakatlanan Emrah Başsan’a yapılan kontrollerde sağ alt adalesinde yırtık tespit edildi. Sporcumuzun tedavisi devam etmektedir. Fenerbahçe maçı hazırlıkları kapsamında dün yaptığımız son antrenmanda sağ alt adalesinden sakatlanan oyuncumuz Gerson Rodrigues’in adalesinde gerileme ve kanama tespit edilmiştir. Sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır. 3 futbolcumuz da Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmamıştır.”

Fenerbahçe farklı kazandı! İşte Sivasspor maçından kareler...

Sivasspor’a Fenerbahçe maçı öncesi büyük şok 3 yıldız...

YORUM YAZ