MENÜ

Sivasspor, Yunus Emre Konak'ın Brentford'a transfer olduğunu açıkladı!

Sivasspor'un genç orta sahası Yunus Emre Konak'ın transferi resmen açıklandı. Yiğidolar, 18 yaşındaki futbolcunun İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transfer olduğunu duyurdu. Brentford Futbol Direktörü Phil Giles de transferin açıklanması sonrasında 'Yunus Emre heyecan verici bir oyuncu' dedi.

Sivasspor, Yunus Emre Konak'ın Brentford'a transfer olduğunu açıkladı!

Sivasspor'un 18 yaşındaki orta sahası Yunus Emre Konak resmen Premier Lig ekibi Brentford'a transfer oldu. Yiğidolar da bu gelişmeyi resmen duyurdu. 

Haberin Devamı

Kırmızı-Beyazlılar bonservis bedeli konusunda resmi bilgi paylaşmasa da transferin bonuslarla beraber 5 milyon Euro bandında bittiği gelen haberler arasında.

İşte Sivasspor'un yaptığı açıklama 👇

"Sivasspor Futbol Akademi'de yetişerek a takımımıza yükselen genç futbolcumuz Yunus Emre Konak, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transfer oldu. 12 yaşında futbol akademimize adım atarak, Sivasspor öz kaynaklarında yetişen ve bu sezon ise a takımımıza yükselen 18 yaşındaki sporcumuz Yunus Emre Konak'ın transferi için Brentford ile anlaşamaya varıldı"

Hayallerinin peşinde koşan, alt takımlarımızda forma giyen onlarca genç sporcumuza örnek olan Yunus Emre Konak'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonra ki kariyerinde başarılar diliyoruz. Yunus Emre'nin gelişimine katkı sağlayan Sivasspor Futbol Akademi antrenörlerimize ve a takımımızda ilk kez forma şansı vererek Türk futboluna kazandıran eski teknik direktörümüz Servet Çetin'e teşekkür ederiz. Yolun açık olsun Yunus Emre.

17 maçta 1 asist

Yunus Emre Konak bu sezon Sivasspor formasıyla 17 maça çıkarken 1 de asist yaptı. Genç ön libero kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmişti.

Haberin Devamı

Brentford da genç oyuncunun kadroya katıldığını ve 2029 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sivasspor, Yunus Emre Konakın Brentforda transfer olduğunu açıkladı

Giles: Yunus Emre heyecan verici bir oyuncu

Transferin resmiyete kavuşmasının ardından kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Brentford Futbol Direktörü Phil Giles, "Yunus heyecan verici genç bir oyuncu ve onu Brentford'a getirebildiğimiz için çok mutluyuz. O agresif olmayı, ikili mücadele ve top kazanmayı seven bir oyuncu. Özellikle oyunun hücum tarafında hala çok fazla gelişme potansiyeli var ve oyunun her alanında onunla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Yönetimimiz hızlı hareket ederek harika bir iş çıkardı. Yunus'la çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz ve umarım zamanı gelince A takıma kadar ilerleyebilir" şeklinde konuştu.

Sivasspor, Yunus Emre Konak'a böyle veda etti

Sivasspor, Yunus Emre Konakın Brentforda transfer olduğunu açıkladı

 

YORUM YAZ