MENÜ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Milli maçtan farkı olmayacak!

Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay, Fiorentina maçı öncesinde konuştu. Başarılı hoca, “Üzerimizde Sivasspor forması olacak ama bizim için bu maçın Milli maçlardan bir farkı yok. Ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Milli maçtan farkı olmayacak!

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Sivasspor, 9 Mart Perşembe günü TSİ 23.00'te Fiorentina ile Artemio Franchi Stadyumu'nda karşılaşacak.

Haberin Devamı

'Türkiye için...'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fiorentina maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zor bir eşleşme içinde olduklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, “Kupada buralara kadar geldiğimiz için iyi takımlarla karşılaşmamız normal. En iyi takımlardan biri bize çıktı. Son oynadıkları maçları da izledik. Biz de iyi bir takımız. 3 senedir Avrupa’ya gidiyoruz. Anadolu’dan 3 sene üst üste Avrupa’ya giden başka takım yok. Çok güzel şeyler yaptık, bunu devam ettirmek istiyoruz. Türkiye için, bizim için, camiamız için, taraftarımız için bizim buradan en iyi şekilde çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Milli maçtan farkı olmayacak

‘Avantaj istiyoruz’

Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmeyi hedeflediklerini ifade eden Çalımbay, “Biz Avrupa’daki maçları hep Milli maç atmosferinde oynadık. Üzerimizdeki forma Sivasspor forması ama ülkeyi temsil ediyoruz. Geçirdiğimiz zor günlerde yaraları sarmak için yüzümüzde tebessüme neden olacak şeylere ihtiyacımız var. Bunu da en güçlü şekilde elde edebileceğimiz ortam futbolda. Fiorentina’yı elersek çok büyük iş yapmış olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Cofie'yle basın toplantısına çıkacak

Yiğidolar 8 Mart Çarşamba günü Türkiye saati ile (TSİ) 11.00'de Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'ndan kalkan uçakla İtalya'ya uçacak. Sivasspor, yerel saat ile 12.20'de (TSİ 14.20) Bologna Guglielmo Marconi Havalimanı'na iniş yapacak. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile futbolcu Isaac Cofie, saat 17.00'de (TSİ 19.00) maçın oynanacağı Artemio Franchi Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Kırmızı-beyazlılar aynı stadyumda saat 18.00'de (TSİ 20.00) basına ilk 15 dakikası açık antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

YORUM YAZ