MENÜ

Sivasspor, Roman Kvet'i satın alma opsiyonuyla kiraladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Çekya temsilcisi Viktoria Plzen'den 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Roman Kvet'i satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiraladı.

Sivasspor, Roman Kvet'i satın alma opsiyonuyla kiraladı

Sivasspor, orta saha oyuncusu Roman Kvet'in 2023-2024 sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda Çekya ekibi Viktoria Plzen ile anlaşmaya vardı. Sivas'a gelen Roman Kvet, Kulüp Başkan Vekili Bahattin Eken'in katıldığı imza töreninde kendisini 1 yıllığına EMS Yapı Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Sivasspor'un sezon sonunda isterse satın alma opsiyonunu kullanabileceği açıklandı.

Haberin Devamı

17 Aralık 1997'de Çekya'da dünyaya gelen Roman Kvet, futbola FK Pribram'da başladı. Ardından Bohemians 1905 forması giyen sporcu, son olarak Viktoria Plzen'de görev yaptı. Kvet, merkez orta sahanın yanı sıra, ön libero ve 10 numara olarak görev yapabiliyor. Kariyerinde 203 maça çıkan Çek futbolcu, 31 kez gol sevinci yaşarken, 16 da asist yaptı.

Sağlık kontrolünden geçti

Sivasspor’un yeni transferi Roman Kvet, kulübün sağlık sponsoru Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Roman Kvet'e, ilk olarak kan tetkiklerinin ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri yapıldı. Sporcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testleriyle tamamlandı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki orta saha oyuncusunun herhangi bir sağlık sorununun olmadığı öğrenildi.

YORUM YAZ